Okula giden yol, Özdilek’ten geçer

Özdilek Alışveriş Merkezleri'nde kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Özdilek Alışveriş Merkezleri'nde okul sezonunda kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor Özdilek'te okul sezonunun açılması ile birlikte okul ve kırtasiye alışverişlerinde binlerce çeşit ürün ve kalite en uygun fiyatlarla bulunabiliyor. Okul kıyafetleri, okul araç gereçleri, defterler, kalemler, çantalar ve daha okulla ilgili birçok ürün, vatandaşları Özdilek Alışveriş Merkezleri'nde bekliyor. 7-27 [&hellip]

Okula giden yol, Özdilek'ten geçer

Özdilek Alışveriş Merkezleri’nde kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. Özdilek Alışveriş Merkezleri’nde okul sezonunda kaçırılmayacak fırsatlar sunuluyor

Özdilek’te okul sezonunun açılması ile birlikte okul ve kırtasiye alışverişlerinde binlerce çeşit ürün ve kalite en uygun fiyatlarla bulunabiliyor. Okul kıyafetleri, okul araç gereçleri, defterler, kalemler, çantalar ve daha okulla ilgili birçok ürün, vatandaşları Özdilek Alışveriş Merkezleri’nde bekliyor.
7-27 Eylül 2012 tarihleri arasında Özdilek Alışveriş Merkezleri; kırtasiye reyonlarından tek seferde 75 TL ve üzeri alışverişlere 10 TL İndirim Kuponu hediye ediliyor.
World Kart ile Toplam 300 TL ve üzeri tek çekim market alışverişlerinde 30 TL’lik Worldpuan hediye. 5 Eylül ve 14 Kasım 2012 tarihleri arasında World Kart ile Özdilek Süpermarketleri’nde toplam 300 TL ve üzeri tek çekim alışverişlerde 30 TL değerinde Worldpuan hediye edilecek. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme