Okula dönüş heyecanı Özdilek’te yaşanır

Renk renk ve çeşit çeşit kırtasiye ürünlerinden, her bütçeye uygun okul çantalarına, ayakkabılardan eşofmanlara kadar yeni okul dönemi için öğrencilerin ihtiyacı olan her şeyi tek bir noktada sunan Özdilek, ailelerin ilk tercihi olacak.Yaz tatilinin sona ermesiyle hazırlıklarına başlanan okul alışverişi, Özdilek ile keyfe dönüşüyor.Aileleriyle birlikte Özdilek Alışveriş Merkezleri’ne gelen öğrencilerin en önemli aksesuarlarından biri olan [&hellip]

Renk renk ve çeşit çeşit kırtasiye ürünlerinden, her bütçeye uygun okul çantalarına, ayakkabılardan eşofmanlara kadar yeni okul dönemi için öğrencilerin ihtiyacı olan her şeyi tek bir noktada sunan Özdilek, ailelerin ilk tercihi olacak.
Yaz tatilinin sona ermesiyle hazırlıklarına başlanan okul alışverişi, Özdilek ile keyfe dönüşüyor.
Aileleriyle birlikte Özdilek Alışveriş Merkezleri’ne gelen öğrencilerin en önemli aksesuarlarından biri olan okul çantaları, sade ve ergonomik modelleriyle her bütçeye hitap ediyor. Renk renk ve çeşit çeşit kırtasiye ürünlerini de Özdilek Alışveriş Merkezlerinde rahatlıkla bulabilen öğrenciler, okul hazırlıklarını keyifle yapmanın mutluluğunu yaşıyor.
Beslenme çantalarıyla yemek aralarınızı keyfe dönüştürün
Öte yandan modern tasarımı, su geçirmez özel kumaşı, silinebilir astarı ve rengarenk alternatifleriyle göz dolduran beslenme çantaları ise Özdilek Alışveriş Merkezleri’nde minikleri ve velileri bekliyor.
Ayrıca Özdilek, okul alışverişi için gerekli olan her şeyi Özdilek departman mağazalarında ve www.ozdilekteyim.com’da takipçilerinin beğenisine sunuyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme