• Haberler
  • Genel
  • Okul yolu Özdilek’ten geçiyor – Kocatepe Gazetesi

Okul yolu Özdilek’ten geçiyor – Kocatepe Gazetesi

Özdilek Alışveriş Merkezleri'nde kampanyalar hız kesmeden devam ediyor Özdilek'te okul sezonunun açılması ile birlikte okul ve kırtasiye alışverişlerinde binlerce çeşit ürün ve kalite en uygun fiyatlarla satılıyor. Okul kıyafetleri, okul araç gereçleri, defterler, kalemler, çantalar ve okulla ilgili birçok ürün Özdilek Alışveriş Merkezleri'nde Afyonkarahisarlılar’ın beğenisine sunuldu.1 – 24 Eylül 2014 tarihleri arasında Özdilek Alışveriş Merkezleri [&hellip]

Okul yolu Özdilek'ten geçiyor

Özdilek Alışveriş Merkezleri’nde kampanyalar hız kesmeden devam ediyor

Özdilek’te okul sezonunun açılması ile birlikte okul ve kırtasiye alışverişlerinde binlerce çeşit ürün ve kalite en uygun fiyatlarla satılıyor. Okul kıyafetleri, okul araç gereçleri, defterler, kalemler, çantalar ve okulla ilgili birçok ürün Özdilek Alışveriş Merkezleri’nde Afyonkarahisarlılar’ın beğenisine sunuldu.
1 – 24 Eylül 2014 tarihleri arasında Özdilek Alışveriş Merkezleri; kırtasiye reyonlarından tek seferde 75 TL ve üzeri alışverişlere 1 adet 10 TL İndirim Kuponu hediye ediliyor. İndirim kuponları Kitap, Kırtasiye, Oyuncak reyonlarından kullanılabilecek. Verilen kuponların son kullanım tarihi 15 Ekim 2014.
43. YILINI MUHTEŞEM
HEDİYELERLE KUTLUYOR…
Türkiye’de perakende sektörünün öncü firmalarından olan Özdilek Alışveriş Merkezleri 43. Yılını muhteşem hediyelere kutluyor.
28 Mayıs – 9 Ekim tarihleri arasında Özdilek Alışveriş Merkezleri’nden, mağazalarından ve ozdilekteyim.com’dan aynı gün ve tek seferde yapılacak her 75 TL ve katları alışverişlerde 3 adet BMW 3.16i Sedan, 43 adet iPhone 5s 16GB, 43 adet iPad Air 16GB wifi+4g, 43 adet HP Tablet PC ve 43 adet Sharp 127 ekran (50”) Led Tv kazanma şansını yakalıyor.
Kampanyaya katılmak için, satış fişi ile birlikte kampanya katılım noktasına başvurarak kayıt yaptırabilir ve çekilişe katılmaya hak kazanılabilir. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme