• Haberler
  • Spor
  • Okul Sporları sezonu başladı – Kocatepe Gazetesi

Okul Sporları sezonu başladı – Kocatepe Gazetesi

Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonu'nda Basketbol Genç A Erkekler kategorilerinde Özel Genç Kalemler Fen Lisesi ile Özel Doğa Anadolu Lisesi'nin karşılaşması ile Okul Sporları'nda yeni sezon başladı. Futsal, futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atletizm, badminton, bisiklet, bocce, dart, eskrim, güreş, halk oyunları, judo, karate, kros, kick boks, masa tenisi, modern pentatlon, muay thai, okçuluk, oryantring, [&hellip]

Kocatepe Spor Kompleksi Tınaztepe Spor Salonu’nda Basketbol Genç A Erkekler kategorilerinde Özel Genç Kalemler Fen Lisesi ile Özel Doğa Anadolu Lisesi’nin karşılaşması ile Okul Sporları’nda yeni sezon başladı. Futsal, futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atletizm, badminton, bisiklet, bocce, dart, eskrim, güreş, halk oyunları, judo, karate, kros, kick boks, masa tenisi, modern pentatlon, muay thai, okçuluk, oryantring, özel sporcular, satranç, tekvando, tenis, whusu ve yüzme gibi branşlarda okullardaki ilk, orta ve lise öğrencilerinin yer alacağı Okul Sporları yıl sonuna kadar tüm yaş kategorilerinde gerçekleşecek. Geçtiğimiz sezon 10 bin 838 sporcu Okul Sporları’nda aktiv olarak müsabakalarda mücadele etti.
2018-2019 sezonu Okul Sporları müsabakaları listesi ve sonuçlarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün Okul Sporları sayfasından yer alan fikstür sayfasından takip edilebilir.

Bakmadan Geçme