Okul müdürlerine stratejik plan anlatıldı

AKÜ ANS Atatürk Kongre Merkezi’nde il merkezinde görevli tüm okul ve kurum müdürlerine yönelik seminer verildi AKÜ Atatürk Kongre Merkezi salonunda dün sabah ilde görev yapan tüm okul ve kurum müdürlerine Stratejik Plan Hazırlama seminerini Milli Eğitim Bakanlığı Planlama Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk verdi. Seminerin açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın yaptı. [&hellip]

Okul müdürlerine stratejik plan anlatıldı

AKÜ ANS Atatürk Kongre Merkezi’nde il merkezinde görevli tüm okul ve kurum müdürlerine yönelik seminer verildi

AKÜ Atatürk Kongre Merkezi salonunda dün sabah ilde görev yapan tüm okul ve kurum müdürlerine Stratejik Plan Hazırlama seminerini Milli Eğitim Bakanlığı Planlama Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk verdi.
Seminerin açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın yaptı. Meslektaşlarına hitabında bardağın boş kısmından bakıldığında katılımcılara zahmet verildiğini belirten Yalçın, bardağın dolu kısmından bakıldığında ise okul müdürleri ve kurum yöneticilerinin biraraya gelmesinin iyi bir çalışma olduğunu kaydetti. Metin Yalçın, programın iki bölümden oluşacağını belirtti. Yalçın, ilk bölümde stratejik planlama ile ilgili konunun sunulacağını ikinci bölümde ise AKÜ’den bir öğretim üyesinin sunumu ile programın tamamlanacağını sözlerine ekledi.
Milli Eğitim Bakanlığı Planlama Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk, stratejik plan hazırlanmasına yönelik sunumu gerçekleştirdi.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme