• Haberler
  • Gündem
  • Okul müdürleri kahvaltıda buluştu – Kocatepe Gazetesi

Okul müdürleri kahvaltıda buluştu – Kocatepe Gazetesi

Kahvaltılı tanışma toplantısına Çay kaymakamı Turan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Ali Semerci, Çay MYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Koçak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Türkkan, MHP İlçe Başkanı Ali Sakçı, lise ve dengi okul yöneticileri, Çay MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hasan Oruncak ve akademik kadro [&hellip]

Kahvaltılı tanışma toplantısına Çay kaymakamı Turan Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Ali Semerci, Çay MYO Müdürü Doç. Dr. Hüseyin Koçak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Kaygısız, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Türkkan, MHP İlçe Başkanı Ali Sakçı, lise ve dengi okul yöneticileri, Çay MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Hasan Oruncak ve akademik kadro katıldı.
“HER ŞEY HAZIR ÖĞRENCİ BEKLİYORUZ”
Açılış konuşmasını yapan  MYO Müdürü Doç. Dr.Hüseyin Koçak, “Okulumuzun 1200 öğrenci kapasitesine sahip olmasına rağmen 7 branşta 400 öğrenci mevcut. Okulumuz tamamen yenilendi. Modern hale geldi. Okulumuzun öğrenci sayısını artırmakistiyoruz. Sizlerden mezun olan öğrencilerin okulumuzu tercih etmeleri için yardımcı olunmasını rica ediyorum. Okul, öğretmen araç gereç her şey hazır. Öğrenci bekliyoruz.” dedi.
“YURT SORUNU BU YIL ÇÖZÜLECEK”
Kaymakam Turan Erdoğan ise konuşmasında, “Şahane bir okul. Tüm imkanları ile öğretime hazır bekliyor. Lise mezunu, 4 yıllık üniversite kazanamamış gençlerimizin bu okulumuza kayıt olmaları için teşvik edin. Okumalarını sağlayın. Yurt sorunu nu tamemen bu yıl çözüyoruz. Ulaşım, yemek sorunu da sivil toplum kuruluşları tarafından çözülecek. Hep birlikte çalışıp okulumuza öğrenci kazandıralım.” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme