Okul meclislerine merkez ilçe başkanı

Demokrasi Eğitimi Okul Meclisleri Merkez İlçe Başkanı seçimi Süleyman Demirel Fen Lisesi'nde yapıldı Demokrasi Eğitimi Okul Meclisleri Merkez İlçe Başkanı Seçimi Projeden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü A.Fevzi Özdemir, Süleyman Demirel Fen Lisesi Müdürü ve personeli, okul müdürleri, öğretmenler ile İlimiz merkez, köy, kasaba ilk ve ortaöğretim okullarının Okul Meclis Başkanlarının katılımıyla 26 Kasım [&hellip]

Okul meclislerine merkez ilçe başkanı

Demokrasi Eğitimi Okul Meclisleri Merkez İlçe Başkanı seçimi Süleyman Demirel Fen Lisesi’nde yapıldı

Demokrasi Eğitimi Okul Meclisleri Merkez İlçe Başkanı Seçimi; Projeden sorumlu İl Milli Eğitim Şube Müdürü A.Fevzi Özdemir, Süleyman Demirel Fen Lisesi Müdürü ve personeli, okul müdürleri, öğretmenler ile İlimiz merkez, köy, kasaba ilk ve ortaöğretim okullarının Okul Meclis Başkanlarının katılımıyla 26 Kasım 2010 ta-rihinde saat 14.00’ de ilimiz Süleyman Demirel Fen Lisesi Salonunda gerçekleştirildi.
Açılış konuşması yapan Özdemir; “Öğrencilere seçme, seçilme, oy kullanma, demokratik liderliği benimseme, katılımcı olma, kamuoyu oluşturma, diyalog kurma ve hoşgörülü olabilme becerilerinin kazandırılması amacıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı ile Bakanlığımız arasında imzalanan protokolle “Demokrasi Eğitimi ve Okul Meclisleri Projesi” nin bu seneki merkez İlçe başkanı seçimini gerçekleştirmek için burada toplanmış bulunmaktayız” dedi. Bu organizasyona ev sahipliği yapan Süleyman Demirel Fen Lisesinin yönetici ve personeli ile tüm katılımcılara teşekkür etti. Ardından seçimlere geçildi. Demokratik usullere uygun bir şekilde seçim yapıldı.
Yapılan seçim sonucunda; Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencilerinden Musa Er birinci, Gazi Endüstri Meslek Lisesinden Semih Yıldırdım ikinci ve Afyon Lisesi öğrencilerinden Muhammet Beşir Yaman üçüncü olarak 07 Aralık 2010 tarihinde Süleyman Demirel Fen Lisesinde yapılacak olan İl Öğrenci Meclis Başkanı seçimine katılmaya hak kazandılar.(Kocatepe)

Bakmadan Geçme