• Haberler
  • Genel
  • Okul kıyafeti yoğunluğu – Kocatepe Gazetesi

Okul kıyafeti yoğunluğu – Kocatepe Gazetesi

İlk ve orta dereceli okulların açılması nedeniyle, veliler ve öğrencilerde kıyafet telaşı yaşandı. Okul kıyafetlerini satan mağazalar doldu taştı Okulların açılması ile veliler okul kıyafetlerin tedariki için adeta birbirileri ile yarıştı. Okul kıyafetlerini satan mağazalarda yer yer kuyrukların oluşmasına neden olan yoğunluk, işletme sahiplerinin yüzünü bir nebze olsun güldürdü.TÜM OKUL KIYAFETLERİ MEVCUTOnurlar Giyim Satış Müdürü [&hellip]

Okul kıyafeti yoğunluğu

İlk ve orta dereceli okulların açılması nedeniyle, veliler ve öğrencilerde kıyafet telaşı yaşandı. Okul kıyafetlerini satan mağazalar doldu taştı

Okulların açılması ile veliler okul kıyafetlerin tedariki için adeta birbirileri ile yarıştı. Okul kıyafetlerini satan mağazalarda yer yer kuyrukların oluşmasına neden olan yoğunluk, işletme sahiplerinin yüzünü bir nebze olsun güldürdü.
TÜM OKUL KIYAFETLERİ MEVCUT
Onurlar Giyim Satış Müdürü Ümit Erdoğan, son gündeki yoğunluktan memnun olduğunu belirtti. Erdoğan, “Biz okullardaki okul-aile birlikleriyle görüşüp hangi okulda hangi kıyafetin giyileceğini öğrendik. Ardından da ona göre üretim siparişi verdik” dedi.
FARKLI FİYATLAR VAR
Fiyatlar hakkında da bilgi veren Erdoğan, “Önlük 25 ilâ 35 lira arasında, lise üniforması 75 ila 85 lira arasında, özel okullarınki ise 85 ila 120 lira arasında değişiyor” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme