• Haberler
  • Genel
  • “Okul gelişim programı çalışmaları yerinden inceledi

“Okul gelişim programı çalışmaları yerinden inceledi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Dünya Bankası arasında imzalanan “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okul Gelişim Programı”http://m.kocatepegazetesi.com/” protokolü kapsamında Sandıklı ilçesine gelen heyet, okulların proje çalışmalarını inceledi Dünya Bankası’ndan Naveed Hassan Naqvi ve Salih Erdurmuş, Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanı Ünal Akyüz, Okul Gelişim Programı Koordinatörü Şube Müdürü Mustafa Yürük ve Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinasyon Ekibi İl Koordinatörü Osman Sütpınar, [&hellip]

"Okul gelişim programı çalışmaları yerinden inceledi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Dünya Bankası arasında imzalanan “http://m.kocatepegazetesi.com/”Okul Gelişim Programı”http://m.kocatepegazetesi.com/” protokolü kapsamında Sandıklı ilçesine gelen heyet, okulların proje çalışmalarını inceledi

Dünya Bankası’ndan Naveed Hassan Naqvi ve Salih Erdurmuş, Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanı Ünal Akyüz, Okul Gelişim Programı Koordinatörü Şube Müdürü Mustafa Yürük ve Afyonkarahisar Milli Eğitim Müdürlüğü Projeler Koordinasyon Ekibi İl Koordinatörü Osman Sütpınar, çalışmaları yerinde incelemek için Sandıklı ilçesine geldi.
Okul ziyaretlerinden sonra Sandıklı Milli Eğitim Müdürlüğünde toplanan heyete, Kaymakam Ali Candan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Bulut tarafından çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Dünya Bankası Temsilcisi Naveed Hassan Naqvi, okul müdürlerine program kapsamında uygulanması ve hazırlanmasındaki işleyen sürecin nasıl geliştiğini, karşılaşılan engel ve sıkıntıları anlatmalarını istedi.
Okul müdürlerini dinleyen Naveed Hassan Naqvi, program kapsamında farklı farklı yerler gezdiğini, bir çok il ve ilçe müdürlerinin Okul Gelişim Programı hakkında düşüncelerini, sıkıntılarını ve şikayetlerini dinlediğini belirterek, “http://m.kocatepegazetesi.com/”Afyonkarahisar, Yozgat ve Şanlıurfa’da sorunlar aynıydı. Bunları aşmak için uğraşacağız”http://m.kocatepegazetesi.com/” dedi.
Milli Eğitim Bakanlığı Projeler Koordinasyon Merkezi Başkanı Ünal Akyüz ise şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Sizin eleştirileriniz bizim için çok değerli. Bunları not ettiğimizi bilmelisiniz. Yalnız bu paranın bize bağış yapılmış gibi algılanmasın. Biz bu parayı ödeyeceğiz. Bu paranın geri ödemeli bir kredi olduğun unutmayalım. Okul bakımından mahallenize, şehrinize vizyon kazandırmalısınız. Biz de Bakanlık olarak ülkemizi aydınlatmalı, vizyon kazandırmalıyız. Yani kredi ile alınan bu parayı gezilere harcayamayız. Okulumuzun, öğretmenlerimizin temel ihtiyaçlarına harcamak daha doğru olur. Bu parayı kullanma konusunda Sandıklı olarak Emirdağ ve Bolvadin’den daha başarılıyız. Bu nedenle yapılan çalışmaların faydalı olacağı inancındayım.”http://m.kocatepegazetesi.com/” Daha sonra Ballık Beldesi İlköğretim Okulunda ailelere yönelik düzenlenen seminere de katılan heyet, Isparta’nın Yalvaç ilçesine hareket etti. (AA)

Bakmadan Geçme