Okul Alışverişi Özdilek’ten – Kocatepe Gazetesi

Ürün ve Hizmet kalitesinden ödün vermeyen Özdilek Afyonkarahisar AVM, misafirlerine yılın her döneminde çeşitli kampanyalarla uygun fiyatlı alışveriş seçenekleri sunmaya devam ediyor. Özdilek, 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde öğrencilerin her türlü kırtasiye ihtiyacı için binlerce çeşidini beğeniye sunuyor.Her yıl olduğu gibi bu yıl da okul sezonunun açılmasıyla birlikte birbirinden güzel kırtasiye ürünleri reyonlarda yerini aldı. Okul [&hellip]

Ürün ve Hizmet kalitesinden ödün vermeyen Özdilek Afyonkarahisar AVM, misafirlerine yılın her döneminde çeşitli kampanyalarla uygun fiyatlı alışveriş seçenekleri sunmaya devam ediyor. Özdilek, 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde öğrencilerin her türlü kırtasiye ihtiyacı için binlerce çeşidini beğeniye sunuyor.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da okul sezonunun açılmasıyla birlikte birbirinden güzel kırtasiye ürünleri reyonlarda yerini aldı. Okul çantalarından birbirinden renkli kalemlere, defter ve aksesuarlara kadar ihtiyaç duyulan her şey Özdilek’te. Yeni eğitim öğretim döneminde keyifli bir okul sezonu geçirmek isteyen çocuklar bu yıl da Özdilek’i tercih ediyor. Özdilek’in kalite güvencesi ile aileler de gönül rahatlığı ile alışveriş yapıyor.
75 TL’YE 10 TL HEDİYE
6-26 Eylül tarihleri arasında Özdilek’ten yapılan 75 TL ve üzeri kitap ve kırtasiye alışverişlerine yine kitap ve kırtasiye alışverişlerinde kullanılmak üzere 10 TL’lik indirim kuponu hediye. Çocukların okul döneminde ihtiyaç duyacağı her şey en uygun fiyatlarla Özdilek Afyonkarahisar AVM’de.

Bakmadan Geçme