Okçularımız Türkiye Şampiyonu

Konya Minikler, Yıldızlar ve Gençler Açıkhava Puta Türkiye Şampiyonası-Hava Koşusu’na Afyonkarahisar Spor Lisesi katıldı. Afyonkarahisar’dan toplam 34 sporcunun 24’ü Spor Lisesi’ni temsilen katıldı. Sporcular takım halinde şampiyon olurken Merve Sultan Yılmaz ise Türkiye ikincisi oldu   Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Minikler, Yıldızlar ve Gençler Açıkhava Puta Türkiye Şampiyonası-Hava Koşusu 21-23 Ekim’de yapıldı. [&hellip]

Konya Minikler, Yıldızlar ve Gençler Açıkhava Puta Türkiye Şampiyonası-Hava Koşusu’na Afyonkarahisar Spor Lisesi katıldı. Afyonkarahisar’dan toplam 34 sporcunun 24’ü Spor Lisesi’ni temsilen katıldı. Sporcular takım halinde şampiyon olurken Merve Sultan Yılmaz ise Türkiye ikincisi oldu

Geleneksel Türk Okçuluğu Federasyonu tarafından Konya’da düzenlenen Minikler, Yıldızlar ve Gençler Açıkhava Puta Türkiye Şampiyonası-Hava Koşusu 21-23 Ekim’de yapıldı. Türkiye Şampiyonasında Afyonkarahisar’ı temsil eden 34 sporcunun 24’ü Spor Lisesi’nden katıldı.
Türkiye’nin 81 ilinden 894 sporcu şampiyonaya katıldı. Spor Lisesi Kulübü’nden ise Bireysel, Genç Kızlar Kategorisinde Merve Sultan Yılmaz Türkiye ikincisi, Genç Kızlar Takımı Finalde Okçular Vakfı Spor Kulübünü yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.
Spor Lisesi Müdürü Nihat Selek, öğrencileri tebrik ederek, “Peygamberimizin Sünneti, ecdadımızın yadigarı olan geleneksel okçulukta sporcularımızın bu başarısı bizleri gururlandırmıştır. Bu başarıda emeği geçen herkese Teşekkürler ederim.” dedi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

Bakmadan Geçme