Okan Kurt Ne İş yapıyor? Hangi Firmanın Sahibi?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un ne iş yaptığı internette araştırılan konular arasında listesinde yer aldı. Peki, Okan Kurt Kimdir? Okan Kurt Ne İş yapıyor? Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt’un kim olduğu ve ne iş yaptığı birçok insan tarafından merak ediliyor. İş adamı olan Okan Kurt, Martaş Lojistik şirketinin sahibi olarak iş adamı kimliğiyle tanınmaktadır.

 

OKAN KURT KİMDİR?

Okan Kurt, 1982 yılında Mersin’de doğmuştur. Aslen Gaziantepli olan Kurt, küçük yaşlardan beri ticaretle uğraşmıştır. 5 yıl Amerika’da eğitim göre iş adamı Kurt, 2 yıl da İtalya’da yaşamıştır.  2012 yılında ünlü şarkıcı Demet Akalın ile evlenmiştir. Çiftin 2014 yılında Hira ismini verdikleri kızları dünyaya gelmiştir. Son dönemde işleri bozulan ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlanan Okan Kurt, borçların ödenmemesi üzerine Kurt çiftinin Beykoz’daki evlerinde haciz işlemi uygulandı. Karar gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Bu olay sonrasında Demet Akalın evliliğini bitirme kararı aldı. Kurt çifti 11 Eylül 2018 tarihinde boşanmıştır.

Bakmadan Geçme