Oğuzhan Koç Sevgilisi Kim?

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in evliliklerinin bir celsede bitmesi tüm sevenlerini üzerek gündeme bomba gibi oturmuşlardı. Peki, Oğuzhan Koç hayatına nasıl devam ediyor ya da Oğuzhan Koç'un sevgilisi kim?

Kameralara yakalanan Oğuzhan Koç ve Ala Tokel birlikte mi sorusu internette en çok araştırılanlar arasında yer aldı. Peki, Oğuzhan Koç sevgilisi kim?

ÖZDEMİR VE KOÇ ÇİFTİ AYRILDI

22 ağustos 2022 yılında hayatlarını birleştirip nikah masasına oturan çift, 13 Nisan 2023 yılında boşanacaklarını açıklamış ve çift anlaşmalı olarak tek celsede 8 Mayıs 2023 yılında boşanmışlardır.

Haber

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç’un eski eşi Demet Özdemir’i hemen unutup yeni bir aşka Ala Tokel ile başladığı dedikoduları dolaşmaktadır. Kameralara yansıyan Oğuzhan Koç ve Ala Tokel’in samimi olmaları aşklarını bir kez daha doğruladı. Ünlü Şarkıcı Oğuzhan Koç’a sorulan yeni bir aşk var mı sorusuna verdiği cevap ‘’ Siz Görmüyorsunuz’’ olmuştur.

OĞUZHAN KOÇ AÇIKLADI

Aylar önce Demet Özdemir ile anlaşmalı olarak boşanma kararı almış ve Koç konsere çıkmadan basın mensuplarının sorularını şu şekilde yanıtlamıştı; “Yazın büyük bir bölümünü Çeşme’de geçireceğim. Arkadaşlarımızla çok tatlı bir tesisi kapattık ve evleri kiraladık. Hep birlikte üretelim, çalışalım, eğlenelim ve söyleyelim istedik.” İfadelerini kullandıktan sonra Koç’a yöneltilen hayatınızda birisi var mı sorusuna ise “Bilmiyorum, belki de siz göremiyorsunuz…” cevabı olmuştur. Ala Tokel il görüntülerinin Oğuzhan Koç Ala Tokel’in komşusu olduğunu söylemiştir.

Bakmadan Geçme