Oğuzhan Atsız Kimdir?

Oğuzhan Atsız kimdir? Neden tutuklandı, serbest mi kaldı? Tahliye edildi mi son dakika

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem olan Oğuzhan Atsız hakkında soruşturma yürütülüyor. Pek, Oğuzhan Atsız kimdir ve hakkında yürütülen soruşturma nedeniyle tutuklandı mı?
Sosyal medyada hesabında yaptığı dikkat çekici paylaşımlarla ünlenen Oğuzhan Atsız, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti seçmenine yönelik ağır ithamlarda bulundu. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, paylaşımları nedeniyle Oğuzhan Atsız hakkında soruşturma başlattı. Atsız’ın göz altına alındığı öğrenildi.
OĞUZHAN ATSIZ KİMDİR VE ASLEN NERELİDİR?
Oğuzhan Atsız, İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini İstanbul’da tamamlayan Atsız, çeşitli dernek ve sivil toplum kuruluşlarının projelerinde bulundu. Bir dönem Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde de görev aldığı öğrenilen Oğuzhan Atsız, son zamanlarda sosyal medya üzerinden CHP propagandası yaparak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı tehdit eden ifadeler kullandığı iddiaları ile gündeme geldi. Atsız hakkındaki bir diğer iddia ise, X hesabında Mansur Yavaş ile ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle işten çıkarılmasıdır. Oğuzhan Atsız ile Türkçü Yazar Nihal Atsız arasında bir akrabalık bulunmuyor. 
 

Bakmadan Geçme