• Haberler
  • Genel
  • 'Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleğidir'

'Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleğidir'

Milli Piyango Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Öğretmenler Günü'nü düzenlediği etkinlikle kutladı Okul Aile Birliği Başkanı Günay Kart ve Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı etkinlikte Milli Piyango Anadolu Lisesi Okul Müdürü Muhittin Özaşkın, Müdür Baş Yardımcısı Eşref Ertürk ve Müdür Yardımcısı Şahin Yar ile okul öğretmenleri hazır bulundular.24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla kısa bir değerlendirmede [&hellip]

“Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleğidir”

Milli Piyango Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Öğretmenler Günü’nü düzenlediği etkinlikle kutladı

Okul Aile Birliği Başkanı Günay Kart ve Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı etkinlikte Milli Piyango Anadolu Lisesi Okul Müdürü Muhittin Özaşkın, Müdür Baş Yardımcısı Eşref Ertürk ve Müdür Yardımcısı Şahin Yar ile okul öğretmenleri hazır bulundular.
24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla kısa bir değerlendirmede bulunan Milli Piyango Okul Aile Birliği Başkanı Günay Kart; “Şüphesiz öğretmenlerimizin hatırlanması, anılması için bir gün, bir hafta veya bir ay yeterli değildir. Resmen ve sembolik de olsa bir öğretmenler gününün var olması, öğretmenlerimize her gün ve bütün ömrümüz boyunca gönül bahçemizde en güzel yeri ayırmamıza engel değildir. Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmen unvanının verildiği bu anlamlı gün öğretmenlerimi-ze fazlasıyla yakışmıştır. ‘Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneğini kazanamamıştır. Öğretmenlik dünyanın en kutsal mesleğidir. Öğretmen eğiticidir, idarecidir. İnsanlar eğitimle ölçülür.’ Dolayısıyla öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü en kalbi duygularımla tebrik ediyor, başarı ve mutluluklar diliyorum” diye konuştu.
Milli Piyango Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği’nin düzenlediği Öğretmenler Günü etkinliği pasta kesilmesi ve gün anısına fotoğraf çekilmesi ile son buldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme