• Haberler
  • Gündem
  • Öğretmenlik, bedeli ölçülmeyecek kıymetli bir meslek

Öğretmenlik, bedeli ölçülmeyecek kıymetli bir meslek

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vali Tutulmaz, “Eğitim sisteminin temel taşını oluşturan, toplumumuzda en saygın ve kutsal mesleklerin başında olan öğretmenlik emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar kıymetli bir meslektir. Geleceğimizin şekillenmesinde büyük bir rol alan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, [&hellip]

Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vali Tutulmaz, “Eğitim sisteminin temel taşını oluşturan, toplumumuzda en saygın ve kutsal mesleklerin başında olan öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar kıymetli bir meslektir. Geleceğimizin şekillenmesinde büyük bir rol alan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş bir şekilde azim ve kararlılıkla yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk “Öğretmenler; Yeni nesli, Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.” sözüyle öğretmenlik mesleğinin önemini ifade ederek yeni nesli değerli öğretmenlerimize emanet etmiştir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı yine geleceğe hazırlayan öğretmenlerimiz, dün ve bugün olduğu gibi yarın da yurdumuzun dört bir tarafında fedakârca çalışarak bulunduğu yerdeki insanlara yeni ufuklar açmak için çaba harcayacak, geleceğin mimarları olmaya da devam edeceklerdir” dedi.
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da, her türlü fedakarlığı göstererek, geleceğimiz olan çocuklarımızın yetişmesinde en büyük katkı sahibi olan öğretmenlerin sosyal değişimin ve gelişimin öncüleri olduğunu kaydetti. Başkan Çoban mesajında şu ifadelere yer verdi: “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ‘Yeni nesil en büyük Cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır’ sözüyle öğretmenlerimizin toplumsal hayata kazandıracakları katkılara işaret etmektedir” dedi.
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hatice Dudu Özkal, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve protokol üyeleri de Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

Bakmadan Geçme