• Haberler
  • Eğitim
  • 'Öğretmenlerimizin Fikirleri Büyük Önem Arz Ediyor'

'Öğretmenlerimizin Fikirleri Büyük Önem Arz Ediyor'

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner, Afyonkarahisar'da yaptığı açıklamada, 'Öğretmenlerimizin fikirleri bizler için çok büyük önem arz etmektedir.' dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner, Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü Trafik ve Sürücü Eğitimleri Daire Başkanı Ahmet Özer, Afyonkarahisar temasları doğrultusunda Özel Neziha Arslan Okulların’da da incelemelerde bulundu. İncelemede; İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, İl Mili Eğitim Müdür Yardımcısı Mevlüt Çınar’da hazır bulundu.

Haber

Milli Eğitim yetkilileri Özel Neziha Arslan Okulları ziyaretinde okul idarecilerinden okulda yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Fethullah Güner, yaptığı açıklamada, “Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin, sahanın sesine kulak vererek öğretmenlerimizin fikirlerini almayı önceliyor. Oluşturulan eğitim politikaları, alınan geri bildirimlerle daha güçlü ve daha kararlı uygulanabilecek. Bu doğrultuda sizlerin fikirleri bizler için çok büyük önem arz etmektedir.” dedi.

Haber

Bakmadan Geçme