Öğretmenlere Kent Bilgi Sistemi tanıtıldı

Afyonkarahisar Belediyesi coğrafya öğretmenlerine Kent Bilgi sistemiyle ilgili bilgi verdi Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Numarataj Birimi tarafından Coğrafya öğretmenlerine yönelik Coğrafi Bilgi Sistemi, Kent Bilgi Sistemi ve Kent Rehberi ile ilgili bilgi verildi. 24 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından düzenlenen “Ortaöğretim Coğrafya Öğretmenlerine Yönelik Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Tabanlı [&hellip]

Öğretmenlere Kent Bilgi Sistemi tanıtıldı

Afyonkarahisar Belediyesi coğrafya öğretmenlerine Kent Bilgi sistemiyle ilgili bilgi verdi

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Numarataj Birimi tarafından Coğrafya öğretmenlerine yönelik Coğrafi Bilgi Sistemi, Kent Bilgi Sistemi ve Kent Rehberi ile ilgili bilgi verildi. 24 Haziran – 5 Temmuz tarihleri arasında Afyon Kocatepe Üniversitesi tarafından düzenlenen “Ortaöğretim Coğrafya Öğretmenlerine Yönelik Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS) Tabanlı Bilimsel Araştırma Projesi Yürütebilme Yeterliliklerini Geliştirme” kursu düzenlendi. 20 ayrı ilden seminere katılan Coğrafya Öğretmenleri edindikleri bilgileri büyük bir ilgiyle takip etti.
ÖĞRETMENLERDEN TEŞEKKÜR
Böylesi örnek bir çalışmanın yapılıp internet aracılığıyla vatandaşın hizmete sunulmasının önemli bir hizmet olduğuna dikkat çeken öğretmenler, Afyonkarahisar Belediyesi’nin yapmış olduğu bu çalışmayı kendi belediyelerinde de görmek istediklerini belirtti. Afyonkarahisar’ı bilmeyen bir kişinin kent rehberi sayesinde rahatlıkla istediği yere ulaşabileceğini ifade eden öğretmenler, Afyonkarahisar’ın gelişimi ve tanıtımı açısından yapılan bu çalışmanın farklı boyutlarda da ele alınıp geliştirilmesi yönünde istekte bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme