• Haberler
  • Gündem
  • 'Öğretmenlere çocuklarımızı değil, geleceğimizi emanet ediyoruz'

'Öğretmenlere çocuklarımızı değil, geleceğimizi emanet ediyoruz'

Tüm öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlere başarılar dileyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Av. İbrahim Yurdunuseven, öğretmenlerin öğrencilerin hayat kapılarını açan birer anahtar olduklarını, öğrencilere rehberlik edecek ve hepimizin hayal ettiği geleceği inşa etmeleri için onlara yardımcı olacak kişiler olduğunu söyledi.Bin bir türlü fedakarlıklarla büyütülen çocukların dinlemesi gerektiğini ifade eden Yurdunuseven, 'Çocuklarımızın düşüncelerine önem verilmeli, onları birer [&hellip]

Tüm öğrencilere, ailelerine ve öğretmenlere başarılar dileyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Av. İbrahim Yurdunuseven, öğretmenlerin; öğrencilerin hayat kapılarını açan birer anahtar olduklarını, öğrencilere rehberlik edecek ve hepimizin hayal ettiği geleceği inşa etmeleri için onlara yardımcı olacak kişiler olduğunu söyledi.
Bin bir türlü fedakarlıklarla büyütülen çocukların dinlemesi gerektiğini ifade eden Yurdunuseven, “Çocuklarımızın düşüncelerine önem verilmeli, onları birer birey olarak görmeli ve kendilerini ifade etme fırsatı tanımamız gerekiyor. Ancak bu şekilde çocuklarımızın sahip olduğu potansiyel ve yetenekleri ortaya çıkar. Bunların yanında milli ve manevi değerlerimizin hem öğretmenlerimizin okullarda hem de bizlerin evlerimizde ve sosyal yaşamımızda çocuklarımıza yaşayarak öğretmeliyiz. 2018-2019 eğitim-öğretim yılının tüm milletimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme