• Haberler
  • Genel
  • Öğretmenlerden Vali’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Öğretmenlerden Vali’ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

24 Kasım ‘Öğretmenler Günü’ kutlamaları çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın başkanlığında öğretmenler Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın başkanlığında, Gazi Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Eray Çelikeloğlu, Gıda Bölümü Şefi Nurcan Ergineken, Bilişim Bölüm Şefi Mübin Irmak'ı makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, ziyarete katılan eğitimcilerin nezdinde tüm Öğretmenlerin 24 [&hellip]

Öğretmenlerden Vali'ye ziyaret

24 Kasım ‘Öğretmenler Günü’ kutlamaları çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın başkanlığında öğretmenler Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın başkanlığında, Gazi Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Eray Çelikeloğlu, Gıda Bölümü Şefi Nurcan Ergineken, Bilişim Bölüm Şefi Mübin Irmak’ı makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, ziyarete katılan eğitimcilerin nezdinde tüm Öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak, eğitim ve öğretimin önderleri olan öğretmen ve okul İdarecilerine teşekkür etti.
ÖĞRETMENLERİN
HAKKI ÖDENMEZ
Vali Balkanlıoğlu konuşmasında; “Öğretmenler, hepimizin hayatında anne babadan sonra tanıştığımız ve yetişmemizde etkin olan ilk insanlardır. Toplumla, öğrenciler ve öğrenci velileri ile olan iyi diyalog sayesinde son dönemlerde başarılar elde edilmiştir. Öğretmenlik mesleği toplumda önder vasfıyla ön plana çıkan bir meslektir. Onların hakkı ödenmez” dedi.
HER TÜRLÜ
ÖVGÜYE LAYIKLAR
Afyonkarahisar’da Eğitimcilerin imkanlar ölçüsünde kendilerinden bekleneni vermek için çalıştıklarını belirten Vali Balkanlıoğlu, kendisinin de bir öğretmen çocuğu olduğunu, mesleğin kutsallığını çok iyi bildiğini, bu nedenle öğretmenlerin her türlü övgüye layık olduğunu belirtti.
Ziyarette sırasında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın ise, eğitime ve eğitim camiasına verdiği önem ve destekten dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ederken, Vali Balkanlıoğlu’nu 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe davet etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme