Öğretmenler turnuvalarda buluştu

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gerçekleştirilen Öğretmenler Turnuvaları final maçları ile tamamlandı. Öğretmenler Masa Tenisi, Salon Futbolu, 3ࡩ Basketbol ve Voleybol turnuvalarında yarıştı   İldeki okullarda görev yapan öğretmenlerin spor yaparak kaynaşması amacıyla Türkiye genelinde düzenlenen Öğretmenler Turnuvası'nın Afyonkarahisar İl Turnuvaları da yapıldı. Hafta sonunda oynanan final [&hellip]

Milli Eğitim Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle gerçekleştirilen Öğretmenler Turnuvaları final maçları ile tamamlandı. Öğretmenler Masa Tenisi, Salon Futbolu, 3×3 Basketbol ve Voleybol turnuvalarında yarıştı

İldeki okullarda görev yapan öğretmenlerin spor yaparak kaynaşması amacıyla Türkiye genelinde düzenlenen Öğretmenler Turnuvası’nın Afyonkarahisar İl Turnuvaları da yapıldı. Hafta sonunda oynanan final maçları ile tamamlanan basketbol turnuvasında Emirdağ şampiyon oldu.
Ayrıca iki bakanlığın düzenlediği Masa Tenisi, Salon Futbolu, Voleybol turnuvaları da gerçekleşti. 4 farklı branşta gerçekleştirilen turnuvalar sonucunda 3×3 Basketbol İl şampiyonluğunu Emirdağ, Masa Tenisi İl Birinciliğini Sinanpaşa, Voleybol İl Birinciliğini Spor Lisesi kazandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın öncülüğünde 4 spor federasyonunun da katkı sunduğu Öğretmenler Turnuvası’nın il şampiyonalarının tamamlanmasının ardından 8 bölge şampiyonunun belirlenmesi için 4-12 Kasım tarihleri arasında bölge şampiyonaları yapılacak. Basketbol Bölge şampiyonası Manisa’da, Masa Tenisi Bölge Şampiyonası ise İzmir’de yapılacak. Voleybol bölge şampiyonası ise Afyonkarahisar’da gerçekleştirilecek.
Bölge şampiyonaları sonunda şampiyonluğa ulaşan ekipler “Öğretmenler Günü” haftasında Ankara’da şampiyonluk için ter dökecek.

Bakmadan Geçme