• Haberler
  • Spor
  • Öğretmenler şehit ve gaziler için sahaya çıktı

Öğretmenler şehit ve gaziler için sahaya çıktı

'15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma' faaliyetleri kapsamında, Öğretmenevi Müdürlüğü ve Asım Kocabıyık Anaokulu'nun düzenlediği Şehitleri Anma ve Gazilere Saygı Voleybol Turnuvası başladı. 2-14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak, 12 takımın katıldığı voleybol turnuvası Afyon Lisesi Spor Salonu'nda yapılan törenle başladı.Turnuvanın amacı hakkında bilgi veren Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul, 'Turnuvanın ulvi bir amacı olduğunu, vatan [&hellip]

“15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma” faaliyetleri kapsamında, Öğretmenevi Müdürlüğü ve Asım Kocabıyık Anaokulu’nun düzenlediği Şehitleri Anma ve Gazilere Saygı Voleybol Turnuvası başladı. 2-14 Mayıs tarihleri arasında yapılacak, 12 takımın katıldığı voleybol turnuvası Afyon Lisesi Spor Salonu’nda yapılan törenle başladı.
Turnuvanın amacı hakkında bilgi veren Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul, “Turnuvanın ulvi bir amacı olduğunu, vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerimizi anma ve yine bu uğurda gazi olan büyüklerimizi de hatırlama, onlara saygı anlamı taşımaktadır. Diğer yandan turnuva, Milli Eğitim Kurumları arasında, sporun Fair-Play ruhunu ön plana çıkarma, birlik beraberliği, kaynaşmayı pekiştirme amacı gütmektedir. Tüm katılımcılara organizatör olarak başarılar diliyorum ve saygılar sunuyorum” dedi.
Turnuva; Doğa Koleji-Bayraktepe Ortaokulu maçıyla başladı. Zevkli maçı rakibine set vermeden Doğa Koleji kazandı. İkinci maçta, Şemsettin Karahisari Ortaokulu-Tınaztepe ÇPL karşı karşıya geldi. Oldukça renkli anların yaşandığı ve büyük bir çekişmeye sahne olan maçı, Tınaztepe ÇPL 3-1 kazandı.

Bakmadan Geçme