• Haberler
  • Genel
  • Öğretmenler Günü Turnuvası’nda İscehisar Fatih İ.Ö. Şampiyon

Öğretmenler Günü Turnuvası’nda İscehisar Fatih İ.Ö. Şampiyon

Zafer Koleji’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği Öğretmenler Haftası Zafer Koleji Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu İscehisar Fatih İlköğretim Okulu oldu Özel Zafer Koleji’nin düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenler arası voleybol turnuvası sona erdi. 7 Kasım’da başlayan turnuva Salı akşamı oynanan final maçlarıyla son buldu. Zafer Koleji Spor Salonu’nda yapılan final ve üçünclük maçları kıran kırana [&hellip]

Öğretmenler Günü Turnuvası'nda İscehisar Fatih İ.Ö. Şampiyon

Zafer Koleji’nin Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlediği Öğretmenler Haftası Zafer Koleji Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu İscehisar Fatih İlköğretim Okulu oldu

Özel Zafer Koleji’nin düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenler arası voleybol turnuvası sona erdi. 7 Kasım’da başlayan turnuva Salı akşamı oynanan final maçlarıyla son buldu. Zafer Koleji Spor Salonu’nda yapılan final ve üçünclük maçları kıran kırana geçti. Salı akşamı saat 18.00’de başlayan üçünclük maçında Beyyazı İlköğretim Okulu Öğretmen Voleybol Takımı ile Şuhut Anadolu İmama Hatip Lisesi Öğretmen Takımı karşılaştı. Müsabakayı Şuhut Anadolu İmam Hatip Lisesi 3-1 kazanarak turnuvada üçüncü oldu. Bu maçtan hemen sonra İscehisar Fatih İlköğretim Okulu ile Özel Sandıklı Koleji’nin öğretmenlerinden oluşan voleybol takımları finalde karşı karşıya geldiler. Tam bir final havası şeklinde geçen mücadeleyi İscehisar Fatih İlköğretim Okulu güzel bir oyunla rakibine set vermeden 3-0 kazandı. Bu sonuçlarla turnuvada İscehisar Fatih İlköğretim Okulu şampiyon olurken, Sandıklı Koleji ikinci, Şuhut Anadolu İmam Hatip Lisesi üçüncü, Beyyazı İlköğretim Okulu ise dördüncü oldu. Turnuvada toplam 19 takım mücadele etti.

Beyyazı devamını getiremedi

Üçüncülük maçında Şuhut Anadolu İmam Hatip Lisesi ile karşılaşan Beyyazı İlköğretim Okulu, maça iyi başlamasına rağmen devamını getiremedi. İlk seti kazanan Beyyazı İlköğretim Okulu Voleybol Takımı, daha sonraki setleri kaybederek turnuvada dördüncü oldu. Şuhut Anadolu İmam Hatip Lisesi, rakibi karşısında 1-0 geriye düşmesine rağmen geriden gelerek maçı çevirmeyi başardı ve turnuvada üçüncülük kupasını kaldırdı

Kupa töreni düzenlendi

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları verildi. Dereceye girenlerin ödüllerini Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın ve Zafer Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Emin Akman verdi. Ayrıca turnuvada en başarılı sporcu, en centilmen sporcu ödülleri de sahiplerini buldu. Turnuvada görev yapan hakemleri de unutmayan Zafer Koleji İlköğretim Okulu Müdürü Emin Akman, başarıyla maçları yönettikleri için hakemlere madalya ve hediyeler verdi.

Son üç yılın hatrına

Zafer Koleji’nin düzenlediği Voleybol Turnuvası’nda son üç yıldır ilk üçe adını yazdıran İscehisar Fatih İlköğretim Okulu, bu yıl şeytanın bacağını kırdı ve akıllıca bir oyunla bu sezon şampiyonluk kupasını İscehisar’a götürdü.

Maça çok iyi bir başlangıç yapan İscehisar Fatih İlköğretim Okulu, rakibi Sandıklı Koleji karşısında iyi bir performans ortaya koydu. Ilk seti kaybeden Sandıklı Koleji, ikinci sette daha iyi bir oynamasına rağmen rakibine yenilmekten kurtulamadı. Ilk setteki farkı ikinci sette yemeyen Sandıklı Koleji, rakibinin iyi servisleri ve smaçları karşısında ikinci seti de az bir farkla kaybetti. Üçüncü set ise tam bir final havasında geçti. Son seti kazanması halinde şampiyonluğu kutlayacak Fatih İlköğretim Okulu, bu sette zaman zaman zorlandı. Son sayılarda 25-25’lik eşitliği bulan iki takım son sayıyı bir türlü alamadı. Ama Fatih İlköğretim Okulu, servisten bulduğu sayıyla şampiyonluğa ulaştı.

Fatih İlköğretim Okulu’nun bşarılı sporcusu Mehmet Hoca, takımının şampiyonluğu sonrasında büyük sevinç yaşadı. Takım arkadaşını sırtına alıp salonu dolaşan Mehmet Hoca, tribünlerden alkış aldı. Maç içerisinde yaptığı hareketlerle de herkesin sempatisini kazanan Mehmet Hoca’ya aynı zamanda en centilmen sporcu ödülü verildi.

Bakmadan Geçme