Öğretmenler günü törenle kutlanacak

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da kutluma töreni gerçekleştirilecek 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yarın sabah saat 09:00'da ilk tören Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı'nda gerçekleştirilecek. Burada ki çelenk töreninin ardından Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans salonunda kutlama programı düzenlenecek. Kutlama programında Emekli Öğretmenler adına bir emekli öğretmenin [&hellip]

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da kutluma töreni gerçekleştirilecek

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yarın sabah saat 09:00’da ilk tören Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek. Burada ki çelenk töreninin ardından Kamil Miras Anadolu Lisesi Şehit Kerim Üye Konferans salonunda kutlama programı düzenlenecek.
Kutlama programında; Emekli Öğretmenler adına bir emekli öğretmenin yapacağı konuşma sonrası protokol konuşmaları yapılacak. Şiir ve müzik dinletisinden sonra mesleğe yeni giriş yapan öğretmen adaylarınca “Öğretmenliğe Giriş Andı” okunacak. Öğretmen ve öğretmenlik mesleği ile ilgili film gösterimi sonrası folklor gösterisi, Öğretmenler Korosunun sunumu yapılacak. Emekli olan Milli Eğitim mensuplarına Hizmet Şeref Belgesi verilmesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü ile ilgili düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle program sona erecek.

Bakmadan Geçme