• Haberler
  • Spor
  • Öğretmenevi GSK başarılarına devam ediyor

Öğretmenevi GSK başarılarına devam ediyor

Yeni Spor Kompleksi'nde ilk defa yapılan 'Atletizmi Geliştirme Projesi Federasyon Seçmeleri' kros müsabakalarında, Öğretmenevi Gençlikspor sporcuları antrenörleri Oğuz Özavar nezaretinde üç şampiyonluk bir de ikincilik elde etti. Kulüp sporcularından Miray Nisa Ürün bin 500 metre Yıldız Kızlar kategorisinde en yakın rakibine 400 metre fark atarak birinci oldu. Minik Kızlar kategorisinde yarışan Beyza Nur Bozdağ bin [&hellip]

Yeni Spor Kompleksi’nde ilk defa yapılan “Atletizmi Geliştirme Projesi Federasyon Seçmeleri” kros müsabakalarında, Öğretmenevi Gençlikspor sporcuları antrenörleri Oğuz Özavar nezaretinde üç şampiyonluk bir de ikincilik elde etti. Kulüp sporcularından Miray Nisa Ürün bin 500 metre Yıldız Kızlar kategorisinde en yakın rakibine 400 metre fark atarak birinci oldu. Minik Kızlar kategorisinde yarışan Beyza Nur Bozdağ bin 500 metrede birinci oldu.  Minik Erkekler kategorisinde yarışan Arif Zengin ise bin 500 metrede şampiyon olarak birincilik madalyası almaya hak kazandı. Şampiyon olan kulüp sporcuları Nisan ayı içinde Isparta’da yapılacak olan Türkiye Atletizm Grup Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil edecek.
Elde edilen başarıdan dolayı mutlu olduğunu belirten Öğretmenevi Gençlikspor Kulübü Başkanı Lokman Özkul, “Sporcularımın bu başarısından dolayı çok mutlu oldum. Sporcularımızı ve Antrenörümüz Oğuz Özavar’ı tebrik ederim” ifadesine yer verdi.  
Sporcularıyla gurur duyduğunu ifade eden Atletizm Antrenörü Oğuz Özavar, “Bu sporcular ilk defa böyle bir yarışmaya katıldı. İlk yarışmalarında böyle başarı elde etmelerinden dolayı son derece mutlu oldum. Ayrıca bu sporcuların Sinanpaşa Garipçe Köyü’nden ve spor anlamında köylerinden ilk defa böyle bir yarışma için çıktılar” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme