• Haberler
  • Spor
  • Öğretmenevi Bahar Turnuvası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

Öğretmenevi Bahar Turnuvası tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

3. Öğretmenevi Bahar Voleybol turnuvası 23 takım ile başladıktan sonra, önceki gün akşam oynanan final maçıyla tamamlandı. Çobanlar Zafer Ortaokulu, İscehisar Şehit Ahmet Kaplan Ortaokulu’nu tay break setinde 3-2'lik skorla mağlup etmeyi başardı. İlk seti 25-23 Çobanlar Zafer'in aldığı maçta, ikinci ve üçüncü seti İscehisar Şehit Ahmet Kaplan aldı. Dördüncü seti küçük bir farkla Çobanlar [&hellip]

3. Öğretmenevi Bahar Voleybol turnuvası 23 takım ile başladıktan sonra, önceki gün akşam oynanan final maçıyla tamamlandı. Çobanlar Zafer Ortaokulu, İscehisar Şehit Ahmet Kaplan Ortaokulu’nu tay break setinde 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. İlk seti 25-23 Çobanlar Zafer’in aldığı maçta, ikinci ve üçüncü seti İscehisar Şehit Ahmet Kaplan aldı. Dördüncü seti küçük bir farkla Çobanlar Zafer aldı. 15 sayıda bitecek sete başlayan iki takım üstünlüğün sürekli el değiştirdiği bir sete sahne oldu. İki defa maç sayısı atan İscehisar Şehit Ahmet Kaplan farkı ikiye çıkaramadı. Son seti 18-16 alan Çobanlar Zafer Şampiyonluğunu ilan etti.
Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maç renkli görüntülere sahne oldu. Çobanlar Zafer Ortaokulu’na taraftarları davulla birlikte tezahürat ederken, İscehisar temsilcisine taraftarları da desteklerini eksik etmedi. Çobanlar Zafer Ortaokulu’nun şampiyon olduğu turnuvada, finali kaybeden İscehisar Şehit Ahmet Kaplan ikinci, İscehisar Mehmet Baddal Aygün Anadolu Lisesi de üçüncü oldu. Merkez Öğretmenevi takımı ise turnuvayı dördüncü olarak tamamladı.
Final maçından sonra takımlara kupa ve madalyaları takdim törenine geçildi. Törende konuşan Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul, katılan bütün takımlara teşekkür ederek gayet centilmence, güzel maçlar çıkardıklarını, örnek bir turnuva sergilediklerini ifade etti. Özkul, “Birlik beraberlik, dayanışmanın en üst seviyede olduğu turnuvamızda çok güzel dostluklar, arkadaşlıklar kuruldu. Dereceye giren ve giremeyen bütün takımları tebrik ediyorum” dedi.
Turnuva Şampiyonu Çobanlar Zafer Ortaokulu kupasını Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz’den, ikinci olan takıma Özkul’dan ve üçüncü olan takım da kupasını Ziraat Bankası Ticari Şube Müdürü Murat Bilen’den aldı. Oyuncuları tek tek tebrik eden Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul madalyalarını takdim etti. (Kocatepe Haber  Merkezi)

Bakmadan Geçme