• Haberler
  • Genel
  • Öğretmenevi, 20’nci yılını kutluyor – Kocatepe Gazetesi

Öğretmenevi, 20’nci yılını kutluyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Öğretmenevi, 20’nci yılını kutluyor. Öğretmenevi, bu çerçevede çeşitli etkinliklere imza atıyor Afyonkarahisar Öğretmenevi 20’nci yıl etkinliklerine liselerarası şiir okuma yarışması ile devam etti. Öğretmenevi’nde 14 lisenin katılımı ile yapılan şiir okuma yarışması şiir akşamı şeklinde bir şölene dönüştü. Öğrenciler şiirlerini görsellik ve fon müziği kullanarak dinleyicilere duygularıyla yansıttılar.Öğretmen, öğrenciler ve velilerin katıldığı şiir akşamında [&hellip]

Öğretmenevi, 20'nci yılını kutluyor

Afyonkarahisar Öğretmenevi, 20’nci yılını kutluyor. Öğretmenevi, bu çerçevede çeşitli etkinliklere imza atıyor

Afyonkarahisar Öğretmenevi 20’nci yıl etkinliklerine liselerarası şiir okuma yarışması ile devam etti. Öğretmenevi’nde 14 lisenin katılımı ile yapılan şiir okuma yarışması şiir akşamı şeklinde bir şölene dönüştü. Öğrenciler şiirlerini görsellik ve fon müziği kullanarak dinleyicilere duygularıyla yansıttılar.
Öğretmen, öğrenciler ve velilerin katıldığı şiir akşamında duygu dolu anlar da yaşandı. Ali Çağlar Anadolu Lisesi Edebiyat Öğretmeni İbrahim Atay, Soma şehitleri için kendi yazdığı şiiri okudu ve duygu seline neden oldu.
ŞİİRLERİ
OKUDULAR
Şiir okuma yarışmasında Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Seyit Ali Göksal, Necip Fazıl Kısakürek’in Zindandan Mehmede Mektup şiiriyle jürü tarafından birinci seçildi. Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Engin Kösem Sakarya Türküsü adlı şiirle ikinciliğe layık görüldü. Ticaret Meslek Lisesi öğrencileri Aysel Erol –Emel İntepe Mehmet Akif Ersoy’un Atiyi Karanlık Görerek Azmi Bırakmak adlı şiirle üçüncü seçildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme