Öğretmen ve velilere seminer verildi

Teknoloji Farkındalık Projesi kapsamında öğretmen ve velilere eğitim semineri verildi Sandıklı Park Termal Otelde gerçekleşen Teknoloji Farkındalık Projesi Öğretmen Seminerine İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın yanı sıra Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Kızılören Kaymakamı Recep Hasar, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin [&hellip]

Teknoloji Farkındalık Projesi kapsamında öğretmen ve velilere eğitim semineri verildi

Sandıklı Park Termal Otelde gerçekleşen Teknoloji Farkındalık Projesi Öğretmen Seminerine İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın yanı sıra Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Kızılören Kaymakamı Recep Hasar, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Karaosman, öğretmenler ile öğrenci velileri katıldı.
Sandıklı 75. Yıl İlkokulu tarafından hazırlanan Sandıklı Kaymakamlığı, Sandıklı Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destekleriyle hayata geçen “Teknoloji Farkındalık Projesi” kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Dilci, Sandıklı İlçesi’nde öğretmen ve velilere eğitim verdi.
Seminerde konuşan Yalçın, “Prof. Dr. Tuncay Dilci, öğretmenlerimize “Dijital Kültürde Teknoloji Kullanımı/Dijital Diyet” konulu seminer verdi. Verilen eğitim ile teknoloji kullanımının sağlıklı bir forma kavuşturulması, teknolojik aletlerin gerektiği yerde gerektiği kadar kullanılması, teknolojik aletleri yoğun kullanımının sosyal ilişkilere zarar vermesinin önlenmesi, her ailenin kendi çocuklarına dijital rehber olması amaçlanmıştır. Projede emeği geçenlere ve proje kapsamında seminer veren Prof. Dr. Dilci’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme