• Haberler
  • Genel
  • Öğretmen ve öğrenciler Tıp Bayramı’nı kutladı

Öğretmen ve öğrenciler Tıp Bayramı’nı kutladı

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde eğitim veren Özel Anafen İlköğretim Okulu 3-A sınıf öğrencileri, öğretmenleri Ferhat Koparan ve Bilgisayar Öğretmeni Ersin Durmaz, 󈧒 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla Bolvadin Dr. H.İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin ATLI'yı ve hastane personelini ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Ziyaretten sonra Bolvadin 1 numaralı Sağlık ocağını ziyaret eden öğrenciler burada bulunan doktorlarında [&hellip]

Öğretmen ve öğrenciler Tıp Bayramı'nı kutladı

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde eğitim veren Özel Anafen İlköğretim Okulu 3-A sınıf öğrencileri, öğretmenleri Ferhat Koparan ve Bilgisayar Öğretmeni Ersin Durmaz, ’14 Mart Tıp Bayramı’ dolayısıyla Bolvadin Dr. H.İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin ATLI’yı ve hastane personelini ziyaret ederek çiçek takdim ettiler.

Ziyaretten sonra Bolvadin 1 numaralı Sağlık ocağını ziyaret eden öğrenciler burada bulunan doktorlarında ‘Tıp Bayramı’nı kutladılar.Bilgisayar Öğretmeni Ersin Durmaz, “Ülkemizin her köşesinde fedakârca görev yapan, insan sağlığına hizmet eden hekimlerin, hemşirelerin, hasta bakıcıların, tüm sağlık çalışanlarının ve onları yetiştiren hocaların 14 Mart Tıp Bayramını yürekten kutluyorum.” dedi. Başhekim Hüseyin Atlı Tıp Bayramı dolayısıyla yapılan bu ziyaretin son derece anlamlı olduğunu belirtti. Atlı, “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, bugün Tıp Bayramı nedeniyle hastanemizi ziyaret ederek, sağlık çalışanlarımızın bayramını kutladı ve çiçek takdim ettiler. Bizler, bu nazik davranışlarından dolayı öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme