Öğretmen ve idareciler eğitimden geçti

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen seminerler sona erdi İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Teknik Destek faaliyeti kapsamında düzenlenen seminerler tamamlandı. Etkinlik sekiz oturum halinde gerçekleşti. Afyonkarahisar merkez ve merkeze bağlı okullar ile Sinanpaşa, Şuhut, Çobanlar, İscehisar, İhsaniye ve Bayat'taki okullarda görevli öğretmen ve idareciler Afyon Lisesi toplantı salonu [&hellip]

Öğretmen ve idareciler eğitimden geçti

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından sürdürülen seminerler sona erdi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen, Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Teknik Destek faaliyeti kapsamında düzenlenen seminerler tamamlandı.
Etkinlik sekiz oturum halinde gerçekleşti. Afyonkarahisar merkez ve merkeze bağlı okullar ile Sinanpaşa, Şuhut, Çobanlar, İscehisar, İhsaniye ve Bayat’taki okullarda görevli öğretmen ve idareciler Afyon Lisesi toplantı salonu ve Rehberlik Araştırma Merkezi toplantı salonunda eğitime katıldı. Bolvadin Naciye- Nurettin Taktak İlkokulu toplantı salonunda Çay, Bolvadin ve Sultandağı’ nda çalışan öğretmen ve idareciler seminere katılırken; Kızılören, Hocalar ve Sandıklı’da görevli öğretmen ve idareciler Sandıklı Endüstri Meslek Lisesi’nde seminere katıldı. Dinar Sermaye Piyasası Kurulu Yatılı İlköğretim Bölge Okulu’nda ise Dazkırı, Evciler, Dinar ve Başmakçı ilçelerindegörevli öğretmen ve idareciler seminere katıldı, Emirdağ Anadolu Öğretmen Lisesi’nde de Emirdağ’da görevli öğretmen ve idareciler seminere iştirak etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme