• Haberler
  • Eğitim
  • 'Öğretmen öğrencinin yüreğine dokunmadan beynine giremez'

'Öğretmen öğrencinin yüreğine dokunmadan beynine giremez'

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, öğretmenliğin, okul dışında da etkileri olan bir yaşam şekli olduğunu belirterek, ' Öğrencilerin yüreğine dokunamadan beynine giremezsiniz' dedi

Haber İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Aday Öğretmenlerin Uyum Eğitimi Semineri”ne katıldı. Sünnetci’ye Şube Müdürü Hikmet Tuncer eşlik etti.
Seminerde aday öğretmenlerle tek tek sohbet eden Müdür Miraç Sünnetci, “Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in katıldığı Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Akademileri İlk Ders Töreninde paylaştıkları hafızalarımızda tazeliğini korumaktadır. Sayın Bakanımız, ‘Öğretmenlerimizin ve yöneticilerimizin; kişisel ve mesleki gelişimini destekleyip, akademik kariyerlerini zenginleştirirken, akademilerde aldıkları kazanımları öğrencileriyle paylaşarak okullarına yansıtmaları ve farkındalık sağlamak amacıyla yola çıktık.’ sözlerinde belirttiği gibi öğretmenlik, okul dışında da etkileri olan bir yaşam şeklidir. Öğrencilerinizin yüreğine dokunamadan beynine giremezsiniz. Sizlerin bugün gözlerinizde gördüğüm heyecanınızı hiç yitirmeden mesleklerinizi icra etmenizi diliyorum. Görevlerinizde hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme