Öğrenirken eğlendiler – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Kulüplerinden Genç Liderler Kulübü, sertifikalı eğitime başladı Genç Liderler Kulübü’nün düzenlediği Yönetim Becerileri ve Liderlik adlı sertifikalı Eğitimde, eğitmen Bahri Şanver Aaydın sunum yaptı. Aydın, katılımcılara yönetici ve yönetim,yönetimin fonksiyonları, örgütsel performans, çevre ve örgütkültürü, yönetsel roller ve sorumluluklar, lider, yönetici olabilmek, özellik ve yetkinlikler, kararverme süreci, strateji belirleme ve uygulama,motivasyon [&hellip]

Öğrenirken eğlendiler

Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Kulüplerinden Genç Liderler Kulübü, sertifikalı eğitime başladı

Genç Liderler Kulübü’nün düzenlediği Yönetim Becerileri ve Liderlik adlı sertifikalı Eğitimde, eğitmen Bahri Şanver Aaydın sunum yaptı. Aydın, katılımcılara yönetici ve yönetim,yönetimin fonksiyonları, örgütsel performans, çevre ve örgütkültürü, yönetsel roller ve sorumluluklar, lider, yönetici olabilmek, özellik ve yetkinlikler, kararverme süreci, strateji belirleme ve uygulama,motivasyon geliştirme yöntemleri, iç müşter mutluluğu açısından motivasyonun yeri, yetki ve sorumluluk, insan kaynağının gelişimindeki önemini anlattı.
Aydın, yöneticilerin astlarından bekledikleri ve onlara davranış tarzlarının, büyük ölçüde astların performanslarını ve kariyer gelişimini etkileyeceğine dikkat çekti. Seminerde esprili anlatımıyla öğrencileri eğlendiren Bahri Şanver Aydın, eğitime katılan öğrencilere de ara sıra çeşitli görevler yükleyip onlarında programa katkı sağlamasını sağladı. Aydın, bölüm aralarında öğrenciler arasından seçtiği birini ‘Aradan sorumlu genel müdür’ yapması ve ders aralarını ona göre ayarlaması öğrencilerin eğitimi daha eğlenceli dinlemesine neden oldu.
Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi’ndeki Sabri Bektöre Konferans Salonu’ndaki eğitime yaklaşık 150 öğrenci katıldı. 7 saat süren eğitimin başında Genç Liderler Kulübü Başkan Vekili Gökhan Toker, kulübü tanıttı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme