Öğrencilerin resimleri Park Afyon AVM'de sergileniyor

Afyon Anadolu Lisesi öğrencilerinin bir yıl boyunca resim ve görsel sanatlar öğretmenlerinin gözetiminde yaptığı resimler Park Afyon AVM'de sergileniyor. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, şube müdürleri ve okul müdürleri ile çok sayıda öğrencinin katılımıyla açılışı yapılan sergide yaklaşık 80 resim bulunuyor. Sergi Perşembe günü sona erecek.Açılış sonrasında sergiyi gezen ve resimler hakkında hem öğrencilerden [&hellip]

Afyon Anadolu Lisesi öğrencilerinin bir yıl boyunca resim ve görsel sanatlar öğretmenlerinin gözetiminde yaptığı resimler Park Afyon AVM’de sergileniyor. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, şube müdürleri ve okul müdürleri ile çok sayıda öğrencinin katılımıyla açılışı yapılan sergide yaklaşık 80 resim bulunuyor. Sergi Perşembe günü sona erecek.
Açılış sonrasında sergiyi gezen ve resimler hakkında hem öğrencilerden hem de resim ve görsel sanatlar öğretmenlerinden bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, serginin sonunda açıklama yaptı.
“ÇALIŞMALARA HAYRAN KALDIK”
Öğrencilerin çalışmalarına hayran kaldıklarını söyleyen Yalçın, “Gerçekten hayran kaldık yaptıkları çalışmalara. Öğrencilerimizin sadece akademik açıdan değil, onların el ve zihin becerilerini sanatkar hane bir şekilde o yeteneklerini de kabiliyetlerini de ortaya çıkarmaları bizim için çok çok önemli. Zaten akademik başarıya bu sanatsal faaliyetlerinde bu tür sanatsal etkinliklerin de olumlu pozitif etkiler olduğunu biz her zaman dile getiriyoruz. O örneklerden bir tanesi de Afyon Lisemiz yaptığı resim sergisinde gördük.” dedi.
“SERGİMİZ 3 GÜN AÇIK KALACAK”
Sergi hakkında bilgi veren Afyon Anadolu Lisesi Turgay Bingül, “Resim sergimizde yaklaşık 80 resim sergileniyor burada. Öğrencilerin çalışmalarını burada sergiliyoruz. Sergimiz 3 gün açık olacak. 11-13 Haziran tarihlerinde halkımızın beğenisine sunulacak.” ifadesine yer verdi.
Ayrıca Yalçın’ın sergiyi gezdiği sırada bir veliye hediye için yapılan resim ise veliler ve Yalçın’ın huzurunda açıldı. Kendisi için yapılan resmi gören veli ise şaşkınlığını ve heyecanını gizleyemedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme