Öğrencilerin Çanakkale gösterisi hayran bıraktı

Hürriyet İlkokulu sınıf öğretmeni Vedat Işık öncülüğünde velilerin de desteğiyle çalışmaları yapılan ve 3-B sınıfı öğrencileri tarafından sergilenen, 8 sahnelik uzun soluklu oyun 1 saat sürdü. Öğrencilerin repliklerini var gücüyle söylediği ve yürekten oynadığı tiyatro gösterisi, seyircilerin zihninde duygu dolu gerçek bir Çanakkale hikayesini canlandırdı. Millî temalı şiirlerle ve halk oyunu gösterileriyle süslenen başarılı oyun [&hellip]

Hürriyet İlkokulu sınıf öğretmeni Vedat Işık öncülüğünde velilerin de desteğiyle çalışmaları yapılan ve 3-B sınıfı öğrencileri tarafından sergilenen, 8 sahnelik uzun soluklu oyun 1 saat sürdü. Öğrencilerin repliklerini var gücüyle söylediği ve yürekten oynadığı tiyatro gösterisi, seyircilerin zihninde duygu dolu gerçek bir Çanakkale hikayesini canlandırdı. Millî temalı şiirlerle ve halk oyunu gösterileriyle süslenen başarılı oyun seyircilerden büyük alkış aldı.
DÜNYA ÜZERİMİZE GELSE DEĞERLERİMİZİ KORURUZ
Oyun bitiminde konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “18 Mart Çanakkale Zaferi’nin üzerinden 100 yıl geçti. Okulumuzun bu vesileyle hazırladığı tiyatro çok başarılıydı. Malumunuz bu topraklar kolay kazanılmadı, yüz binlerce şehit verdik. Çanakkale’de tüm dünyaya korkusuzca meydan okuduk. Yine tüm dünya üzerimize gelse kanımızın son damlasına kadar savaşır ve kutsal değerlerimizi koruruz. Canları pahasına bizi bu günlere ulaştıran bütün aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Oyunda çok büyük emek var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Anladığım kadarıyla velilerimizin de büyük katkısı var. Tüm velilerimize de teşekkür ediyor, özveriyle oynayan tüm çocuklarımızın da gözlerinden öpüyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme