• Haberler
  • Genel
  • “Öğrencilerin başarıları ile mutluluk duyuyoruz”

“Öğrencilerin başarıları ile mutluluk duyuyoruz”

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Üniversite’nin öğrencilerinin kazandığı başarılarla mutluluk duyduklarını kaydetti Afyon Kocatepe Üniversitesi'nin (AKÜ) düzenlediği 'Bilim Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri', Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi'nde düzenlenen törenle başladı.Hava muhalefeti nedeniyle Merkez Kütüphane konferans salonunda düzenlenen 'Bilim Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri'nin açılış töreni, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Rektör [&hellip]

"Öğrencilerin başarıları ile mutluluk duyuyoruz"

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Üniversite’nin öğrencilerinin kazandığı başarılarla mutluluk duyduklarını kaydetti

Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin (AKÜ) düzenlediği “Bilim Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri”, Ahmet Necdet Sezer Yerleşkesi’nde düzenlenen törenle başladı.
Hava muhalefeti nedeniyle Merkez Kütüphane konferans salonunda düzenlenen “Bilim Kültür Sanat ve Spor Şenlikleri”nin açılış töreni, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemalettin Çonkar ve Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, fakülte dekanları, AKÜ akademik ve idari personeli ile öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
AKÜ Devlet Konservatuvarının müzik dinletisi ile başlayan açılış töreninde bir konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak, Bilim Kültür Sanat ve Spor Şenliklerinin 2 gün süreceğini belirterek bu kapsamda düzenlenecek olan etkinliklerle bilim, sanat, kültür ve spor esintilerinin, öğrencilere üniversite hayatında ve sonrasında birlik ve beraberlik sağlayacağını söyledi. Solak, üniversite yönetimi olarak öğrencilerin nitelikli çalışmalarına destek vereceklerini belirterek, “Bizler AKÜ yönetimi olarak, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin başarılı çalışmalara attığı imzalar ile mutluluk duyuyoruz. Her zaman olduğu gibi bundan sonra da eğitim-öğretimin yanı sıra öğrencilerimizin katılımcı, sosyal, dinamik ve kültürel zenginliğinizi artırıcı çalışmalarınıza destek vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Şenlikler kapsamında düzenlenen spor oyunlarında dereceye giren takım ve sporcuların madalya ve kupa ile ödüllendirileceğini kaydeden Solak, şöyle devam etti:
“İnanıyorum ki tüm öğrencilerimiz buradan sonraki yaşantınızda da tıpkı bu güne kadar olduğu gibi çok önemli platformlarda bizleri temsil edeceksiniz, kariyerlerinizdeki başarılarla bizler de gurur duyacağız. Bu duygu ve düşüncelerle 2015 Bilim Kültür Sanat ve Spor Şenliklerinin verimli geçmesi dileklerimle saygılarımı sunarım. Bu anlamda Bahar Şenlikleri dolayısı ile bizleri bir araya getiren Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımıza ve katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarım ile öğrenci kulüplerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” Tören, spor oyunlarında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle son buldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme