'Öğrencilerimize Güvenimiz Tam'

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Yetenek Tarama Sınavındaki öğrencileri yalnız bırakmadı. Sünnetci, 'Öğrencilerimiz milli takımımızın ve geleceğimizin yetişmiş profesyonel sporcuları olarak bizi her turnuvada ve müsabakada gururla temsil edeceksiniz. Sizlere güvenimiz tam.' dedi.

Afyonkarahisar Spor Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesi Yetenek Tarama Sınavı’na katılan öğrencileri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’ye, Şube Müdürü Hayati Duman eşlik etti.

Şeffaflık ve objektiflik ilkesi gereği kamera kaydı altında gerçekleştirilen sınavda öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi. 60 kişilik kontenjana sahip olan Afyonkarahisar Spor Lisesine 302 öğrenci; 60 kişilik kontenjanı bulunan Güzel Sanatlar Lisesi ise görsel sanatlar ve müzik alanlarında 126 öğrenci başvuruda bulundu.  İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, sınava katılan öğrencilere motivasyon konuşması yaptı. Müdür Sünnetci, şunları kaydetti: “Her bir öğrencimiz keşfedilmeyi bekleyen birer hazinedir. Önemli olan o hazineyi bulup ortaya çıkartmak ve doğru işleyebilmektir. Sizler milli takımımızın ve geleceğimizin yetişmiş profesyonel sporcuları olarak bizi her turnuvada ve müsabakada gururla temsil edeceksiniz. Sizlere güvenimiz tam.

Haber

Bakmadan Geçme