• Haberler
  • Genel
  • 'Öğrencilerimiz için araçlar sessiz dolaşacak'

'Öğrencilerimiz için araçlar sessiz dolaşacak'

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Bakan Adayı Fatih Çetinkaya hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı öncesinde öğrenciler için bir açıklama yaptı Seçim hazırlıkları çerçevesinde esnaf ziyaretlerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Bakan Adayı Fatih Çetinkaya Bankalar Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Cadde üzerinde bulunan bankalara da uğrayan Çetinkaya, Ziraat Bankası ziyareti sonrasında bir [&hellip]

“Öğrencilerimiz için araçlar sessiz dolaşacak”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Bakan Adayı Fatih Çetinkaya hafta sonu yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı öncesinde öğrenciler için bir açıklama yaptı

Seçim hazırlıkları çerçevesinde esnaf ziyaretlerini sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Belediye Bakan Adayı Fatih Çetinkaya Bankalar Caddesi üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Cadde üzerinde bulunan bankalara da uğrayan Çetinkaya, Ziraat Bankası ziyareti sonrasında bir açıklama yaptı.
Hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı ile ilgili açıklama yapan ve öğrencilere başarılar dileyen Çetinkaya öğrencilerin sınavda başarılı olmaları için seçim araçlarının sessiz dolaşacağını açıkladı.
“SES SİSTEMİ ARAÇLARIMIZI SESSİZ ŞEKİLDE DOLAŞTIRACAĞIZ”
Sokaklarda seçimler için propaganda amacıyla dolaşan ses sistemli araçların sınava girecek öğrenciler için sessiz dolaşacağını belirten Çetinkaya, “Öncelikle öğrencilerimize hafta sonu girecekleri YGS sınavında başarılar dilerim. O sınavın neticesi bütün öğrencilerimiz için hayırlara vesile olsun dileği ve temennisinde bulunuyoruz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumartesi günü öğleden sonra ve sınavın yapıldığı Pazar günü öğle kadar sokaklarda dolaşan ses sistemi araçlarımızı sessiz şekilde dolaştırmayı düşündük. Bunu da bir mülakatta biz televizyon programında belirtmiştik. Diğer partili arkadaşlara da bunu tavsiye ediyoruz. Onlarından bu noktada hassas davranacaklarına inanıyoruz. Çünkü öğrencilerimizin motivasyonu, moralleri, gürültü kirliliğinin bunlara vereceği handikapları vereceğini düşünerek böyle bir nezaket sınırı içersinde kalmamız gerektiğini düşünüyoruz. Zaten daha önce biz Vali beyle toplantımızda belediye başkan adaylarına dedik. Bu ses sistemi düzeneklerini hiç kullanmayalım diye, teklif ettik. Ama kullanacağız dediklerinde biz de mecburen kullanmak zorunda kaldık. En azından sınavların olduğu günlerde öğrencilerimizi huzursuz edecek ve motivasyonlarını bozacak bir faaliyette bulunmayalım. Derdimiz ve kaygımız odur, onu insanlara ifade ettik.
“AFYONKARAHİSAR KARARINI VERDİ”
Seçimlere 9 gün kaldığını belirten Çetinkaya, “Afyonkarahisar kararını verdi, malumun ilanının ilan edilmesine 9 gün kaldı. İnşallah şimdiden herkese o güzel ve yoğun çalışmalı günleri müjdelemiş olalım, müjdelemiş oluruz” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme