• Haberler
  • Gündem
  • “Öğrencileri hayata hazırlıyoruz” – Kocatepe Gazetesi

“Öğrencileri hayata hazırlıyoruz” – Kocatepe Gazetesi

Özel Park Sağlık Koleji Fesih Aktaş Gün FM'de yayınlanan Gündem programına konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir'in sorularını yanıtlayan Aktaş okulda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.'Park Sağlık Koleji olarak en temel ilkemiz öğrencilerimizi geleceğe ve hayata hazırlamaktır' diyen Aktaş, 'Kolejimizde her öğrenci özel ve değerlidir. Eğitim anlayışımızın temelinde okul ya da [&hellip]

Özel Park Sağlık Koleji Fesih Aktaş Gün FM’de yayınlanan Gündem programına konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sorularını yanıtlayan Aktaş okulda yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.
“Park Sağlık Koleji olarak en temel ilkemiz öğrencilerimizi geleceğe ve hayata hazırlamaktır” diyen Aktaş, “Kolejimizde her öğrenci özel ve değerlidir. Eğitim anlayışımızın temelinde okul ya da konudan ziyade hayat ve öğrenci vardır. Okulumuzda öğrencilerimizin işbirliği içinde öğrenebileceği, alanında uzman ve seçkin öğretmen kadrosunun rol-model olduğu, fikirlere değer verilen ve öğrencilerin kendilerini ifade edebildiği alanlar oluşturulmuştur. Aynı zamanda başarıya disiplinli bir çalışma sonucunda ulaşılabileceğini öğrencilerimize aşılamaya çalışırız. 3D akıllı tahta gibi teknolojik alt yapıya sahip sınıflarımızda teorik bilgiyi verirken, öncelikle uygulama atölyeleri ve sonrasında stajlarla öğrencilerimizi hayata hazırlamaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
Park Sağlık Koleji’nin sosyal faaliyetlere de önem veren bir okul olduğunu belirten Aktaş, bir okul gazetesi çıkardıklarını ve zaman zaman okul gezileri düzenlediklerini söyledi.

Bakmadan Geçme