• Haberler
  • Genel
  • Öğrencileri evladımız gibi görelim – Kocatepe Gazetesi

Öğrencileri evladımız gibi görelim – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, üniversite okumak için kente gelen öğrencilere sahip çıkılması gerektiğini belirtti Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı 1. Sınıf Öğrencilerinden Hacer Tekin, Yeliz Karama ve Özge Nur Cantaz Vali Balkanlıoğlu'na bir teşekkür ziyaretinde bulundular.Öğrencileri makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, öğrencilerle almış oldukları eğitimleri ve Afyonkarahisar hakkındaki düşünceleri hakkında sohbet ederek onlara nasihatlarda [&hellip]

Öğrencileri evladımız gibi görelim

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, üniversite okumak için kente gelen öğrencilere sahip çıkılması gerektiğini belirtti

Afyon Kocatepe Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı 1. Sınıf Öğrencilerinden Hacer Tekin, Yeliz Karama ve Özge Nur Cantaz Vali Balkanlıoğlu’na bir teşekkür ziyaretinde bulundular.
Öğrencileri makamında kabul eden Vali Balkanlıoğlu, öğrencilerle almış oldukları eğitimleri ve Afyonkarahisar hakkındaki düşünceleri hakkında sohbet ederek onlara nasihatlarda bulundu.
YARDIMCI OLMALIYIZ
Afyonkarahisar’lı vatandaşlara seslenen Vali Balkanlıoğlu; “İlimizde öğrenim görmek için gelen misafir yavrularımıza misafir muamelesi gösterin. Tabi onların ilimizden güzel intibalar ile ayrılmaları bizler için çok önemli. Öğrencilerimiz buradan memnun bir şekilde ayrılırlarsa Afyonkarahisar’ı her defasında iyi anacaklar ve bir çok kişide güzel düşünceler uyandıracaklar. Ama onlar kötü fikirlerle ilimizden ayrılırlarsa, bu da Afyonkarahisar için çok kötü bir reklam olur. Tabi kimse böyle bir şey olmasını istemez. Bu nedenle ilimize gelen öğrencilerimize her konunda yardımcı olmalıyız. Onlara yol göstermeli, onları kendi evladımız, kardeşimiz gibi görmeli ve misafir gibi davranmalıyız” diye konuştu.
Ziyaret sırasında arkadaşları adına söz alan Özge Nur Cantaz ise, sorunları ile çok yakından ilgilenen Vali Balkanlıoğlu’na teşekkür ederek, “Bir devlet büyüğünün bizlerin sorunları ile ilgilenmesi bizleri çok sevindirdi. Kendim ve arkadaşlarım adına Sayın Valimize teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme