Öğrencilere Vali morali – Kocatepe Gazetesi

Özel bir dershaneden gelen ve üniversite sınavına hazırlanan bir grup öğrenci Vali İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti Dershane denemelerinde yüksek puanlar alan başarılı bu öğrenciler, Afyonkarahisar İlinde ve Türkiye'de derece yapmayı hedeflediklerini ve ileride çok güzel yerlerde olmayı amaç edindiklerini söylediler. Amaç doğrultusunda devlet büyüklerimizin başarı hikayelerini dinlemeyi ve onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini [&hellip]

Öğrencilere Vali morali

Özel bir dershaneden gelen ve üniversite sınavına hazırlanan bir grup öğrenci Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

Dershane denemelerinde yüksek puanlar alan başarılı bu öğrenciler, Afyonkarahisar İlinde ve Türkiye’de derece yapmayı hedeflediklerini ve ileride çok güzel yerlerde olmayı amaç edindiklerini söylediler. Amaç doğrultusunda devlet büyüklerimizin başarı hikayelerini dinlemeyi ve onların bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini ifade ettiler.
Ziyarette tavsiyelerde bulunan Vali İrfan Balkanlıoğlu, öğrencilik hayatından bu günlere nasıl geldiğini anlattı ve “Bir şeyi istiyorsanız ve bedelini ödemeyi kabul edi-yorsanız başarırsınız, öncelikle hedefiniz büyük olsun ve bu hedefiniz doğrultusunda çok çalışın, unutmayın ki çalışmak başarmanın yarısıdır’’ dedi. “Üst kademelerde olmak güzel, ancak öncelikle iyi bir insan olun” diyen Vali Balkanlıoğlu, “Gelişen ve değişen bu çağda imkanınız çok, bu imkanları iyi değerlendirin ve dersleri gözünüzde büyütmeyin, öğrenmek için daha çok çalışın” dedi. Öğrencilere heyecandan ve korkudan uzak durmalarını tavsiye eden Vali İrfan Balkanlıoğlu, “Sizler kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmelisiniz, aileleriniz de sizlere bu konuda yardımcı olsun, sınavı kazanamamak dünyanın sonu değil, diyerek sınava kendinizi manevi olarak hazırlayın ve sınavınızda zamanınızı iyi kullanın, pratik olun” dedi.
Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret ettiklerinden dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen öğrenciler, tecrübelerinden ve tavsiyelerinden istifade ettiklerini ve kendilerini kabulerinden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür ettiler.
Bu tür ziyaretlerin sevindirici olduğunu söyleyen Vali Balkanlıoğlu, öğrencilere başarılı çalışmalarının devamını diledi ve vatana, millete, insanlığa faydalı birer birey olmaları tavsiyesinde bulundu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme