• Haberler
  • Gündem
  • Öğrencilere uyum eğitim verildi – Kocatepe Gazetesi

Öğrencilere uyum eğitim verildi – Kocatepe Gazetesi

Yrd. Doç. Dr. Koray Gürpınar, Öğr. Grv. Fatma Özdemir ile Öğr. Grv. Tuba Vural tarafından verilen ve 152 öğrencinin katıldığı uyum eğitiminde AKÜ'nün ve Sandıklı MYO'nun sahip olduğu olanaklardan bahsedildi. Ayrıca üniversite yerleşkelerinin genel tanıtımı ile beraber sosyal imkânlar, Merkezi Kütüphane'nin kullanımı, uzaktan eğitim derslerinin işleyişi ve yönetmelikler ile ilgili öğrencilere çeşitli bilgiler sunuldu.Çift anadal, [&hellip]

Yrd. Doç. Dr. Koray Gürpınar, Öğr. Grv. Fatma Özdemir ile Öğr. Grv. Tuba Vural tarafından verilen ve 152 öğrencinin katıldığı uyum eğitiminde AKÜ’nün ve Sandıklı MYO’nun sahip olduğu olanaklardan bahsedildi. Ayrıca üniversite yerleşkelerinin genel tanıtımı ile beraber sosyal imkânlar, Merkezi Kütüphane’nin kullanımı, uzaktan eğitim derslerinin işleyişi ve yönetmelikler ile ilgili öğrencilere çeşitli bilgiler sunuldu.
Çift anadal, yandal ve yatay geçiş ile dikey geçiş imkânları hakkında da ilgili bilgilerin de verildiği eğitim, öğrencilerin sorularının cevaplanması ile sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme