Öğrencilere Ücretsiz Ulaşım Müjdesi

Sülümenli Belediye Başkanı Hüseyin Varol, Afyonkarahisar merkezde eğitim gören ortaokul ve lise öğrencilerine ücretsiz ulaşım müjdesi verdi.

Belediye Başkanı Hüseyin Varol, öğrencilerin şehir merkezine daha rahat ulaşım sağlayabilmeleri ve ailelerine maddi anlamda destek olabilmek adına ücretsiz taşımacılık hizmeti sunulacağını açıkladı.

ÖĞRENCİLER ÜCRETSİZ TAŞINACAK

2024 – 2025 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Sülümenli beldesinde yaşayan ve Afyonkarahisar'daki okullarda eğitim gören öğrenciler, belediyenin organizasyonuyla hazırlanan özel servis araçlarıyla ücretsiz olarak taşınacak. Başkan Varol, öğrencilere ücretsiz ulaşımlarını sağlayacak paso kartlarını dağıttı. Öğrenciler ve aileleri, bu anlamlı hizmet için Başkan Varol'a teşekkürlerini iletti.

VAROL: EĞİTİM HER ŞEYİN BAŞINDA GELİR

2024 – 2025 Eğitim ve öğretim yılının hayırlı olmasını dileyen Varol, “Eğitim toplumun geleceği için en önemli bir unsurdur. Öğrencilerimizin eğitim yolunda karşılaştıkları maddi ve manevi zorlukları en aza indirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Ailelerimize bir nebze olsun destek olmayı amaçladık. Bu uygulama ile çocuklarımız Afyonkarahisar’daki okullarına rahatlıkla ulaşabilecekler. Eğitime yapılan bu destek geleceğe yapılan bir yatırımdır. Belediyemiz sosyal projelere ve öğrencilere yönelik hizmetlere her zaman öncelik verecektir.” dedi.

Bakmadan Geçme