Öğrencilere sporcu beslenmesi semineri

Şuhut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ilçede bulanan ilk, orta ve lise düzeyindeki öğrencilere Fuar Hastanesi Diyetisyeni Gülşen Vardar tarafından sporcularda sağlıklı beslenme semineri verildi   Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilçede ilk, orta ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilere seminer verildi. Fuar Hastanesi Diyetisyen Hekimi Gülşen Vardar tarafından verilen seminerde öğrencilerde sporcuların [&hellip]

Şuhut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ilçede bulanan ilk, orta ve lise düzeyindeki öğrencilere; Fuar Hastanesi Diyetisyeni Gülşen Vardar tarafından sporcularda sağlıklı beslenme semineri verildi

Şuhut Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ilçede ilk, orta ve lise düzeyinde öğrenim gören öğrencilere seminer verildi. Fuar Hastanesi Diyetisyen Hekimi Gülşen Vardar tarafından verilen seminerde öğrencilerde sporcuların sağlıklı beslenme konusunda bilgiler verildi.
Seminer Şuhut İlçe Spor Müdürü Ahmet Başkurt’un ev sahipliğinde düzenlenirken seminere Şuhut İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Yassıkaya, İlçe Sağlık Müdürü Mehmet Ali Özdemir, Beden Eğitimi Öğretmeni Hakan Karaçeşme, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
150 öğrencinin katıldığı seminerde Vardar tarafından öğrencilere sporcuların beslenmesi ile ilgili bilgiler verilirken ayrıca sağlıklı beslenme konularında da anlatım yapıldı. Seminerin son kısmında ise öğrenciler merak ettiği soruları Vardar’a sorarak cevap aldılar.
Diyetisyen Hekim Gülşen Vardar’a Şuhut Kaymakamı Nurullah Kaya adına İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Avşar tarafından plaket takdim edildi.

Bakmadan Geçme