Öğrencilere Sıcak Karşılama

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ile Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, Afyonkarahisar'a gelen öğrencileri GSB Yurtları'nda karşıladı. Öğrencilere destek vermek ve yurtlardaki imkanların kalitesini artırmak amacıyla hazırlanacak olan çalışmalar hakkında öğrencilere ve velilere bilgilendirmeler yapıldı.

Öğrencilere Sıcak Karşılama

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, konuşmasında, GSB Yurtları'nın öğrencilere sunduğu çeşitli hizmetlerin önemini anlattı. Kasapoğlu; yurtların sadece öğrencilerin barınma alanı olmadığını, aynı zamanda yurtlarda öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklerle de kendilerine yeni şeyler katacağını belirtti. Kasapoğlu, "Türkiye'nin Gücü; Gençliği” kapsamında öğrenciler yurtlarda kaldığı zaman boyunca sadece ders çalışmayacağını, aynı zamanda sosyal becerilerini geliştireceği uygun ortamların da sağlandığını belirtti.

Öğrencilere Sıcak Karşılama
“YURTLARIMIZ ÖĞRENCİLERE HEM AKADEMİK HEM DE SOSYAL GELİŞİM SAĞLIYOR”
Müdür Kasapoğlu, yurtların sadece temizlik ve yemek gibi aktivitelerin dışında birçok noktada da öğrencilere katkı sağladığını söyleyerek: "Günümüz gençleri için sağlıklı bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyoruz. Bu noktada yurtlarımız, öğrencilerin hem akademik hem de sosyal gelişimlerine katkı sunacak bir yapıdadır.” diye ekledi.
Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan, öğrencilere yönelik etkinliklerin yurt programlarına dahil edileceğini belirtti. GSB Yurtlarının, çeşitli sosyal ve kültürel aktiviteler ile öğrencilerin bir araya gelerek sosyal ilişkiler kurmasını sağladığı söylendi. Spor faaliyetleri, sanat kursları, seminerler ve çeşitli geziler, bu etkinlikler arasında yer alıyor.

Öğrencilere Sıcak Karşılama

Müdür Kasapoğlu, "Öğrencilerimizin üniversite hayatlarında başarılı olmaları için sosyal etkileşimlerin önemi büyük. Bu nedenle, yurtlarımızda çeşitli organizasyonlar düzenleyeceğiz. Amacımız, öğrencilerin hem akademik hem de sosyal açıdan gelişimlerini desteklemek" dedi.

Öğrencilere Sıcak Karşılama

Bakmadan Geçme