Öğrencilere kişisel gelişim semineri verildi

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği'nde gerçekleşen seminere Yrd. Doç. Dr. Bedrettin Uluat konuşmacı olarak katıldı. BOLDAV Başkanı Hasan Doğruyol, seminer öncesi konuşarak öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunmak istediklerini ifade etti.Doğruyol, “Vakıf olarak tüm önceliğimizin tahsil gören öğrencilerimize yönelik kişisel gelişimlerine katkı sağlamak olacaktır. Çünkü yarınlarımızı emanet edeceğimiz bugünün öğrencilerinin, yarın ülke hizmetinin her safhasında etkin [&hellip]

Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen seminere Yrd. Doç. Dr. Bedrettin Uluat konuşmacı olarak katıldı. BOLDAV Başkanı Hasan Doğruyol, seminer öncesi konuşarak öğrencilerin kişisel gelişimlerine katkı sunmak istediklerini ifade etti.
Doğruyol, “Vakıf olarak tüm önceliğimizin tahsil gören öğrencilerimize yönelik kişisel gelişimlerine katkı sağlamak olacaktır. Çünkü yarınlarımızı emanet edeceğimiz bugünün öğrencilerinin, yarın ülke hizmetinin her safhasında etkin ve başarılı olmaları tüm toplumumuzun en önemli beklentisidir. Bu beklentinin gerçekleşmesi için öğrencilerimizin kendilerini en iyi şekilde yetiştirmeleri, üniversite hayatlarını dolu dolu yaşamalarını bu zamanların kıymetli zamanlar olduğunu iyi değerlendirmeleri gerektiğini ve bu seminerin bir başlangıç olduğunu bundan sonrada kendilerinin gelişimine katkı sağlayacak çok farklı konu ve konuklarla birlikte olacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme