Öğrencilere Gül morali – Kocatepe Gazetesi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Afyonkarahisarlı öğrencilerle bir araya geldi Leonardo da Vinci Hayat Boyu Öğrenme Programı çerçevesinde Avrupa Birliği tarafından desteklenen 'Okuldan İşe İstihdamın Güçlendirilmesi 'isimli proje için Litvanya'da bulunan Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali [&hellip]

Öğrencilere Gül morali

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Afyonkarahisarlı öğrencilerle bir araya geldi

Leonardo da Vinci Hayat Boyu Öğrenme Programı çerçevesinde Avrupa Birliği tarafından desteklenen ‘Okuldan İşe İstihdamın Güçlendirilmesi ‘isimli proje için Litvanya’da bulunan Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile görüştüler. Görüşmede Cumhurbaşkanı ve bakanlarla eğitim, Litvanya’da eğitim, ülkemizde eğitim, eğitim olanakları, Afyonkarahisar’da eğitim gibi konularda öğrenci ve öğretmenler samimi ve güzel bir sohbet fırsatı yakaladı. Cumhurbaşkanı Gül ve bakanların öğrenci ve öğretmenlerle tek tek tanışıp ilgilenmesi Litvanya’da bulunan proje ekibini son derece mutlu etti.
75 BİN AVROLUK PROJE
Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile Uydukent Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin birlikte hayata geçirdiği projenin bütçesi 75 bin 968 avro olduğu açıklandı. Proje kapsamında 10. ve 11. sınıflarda öğrenim gören 42 kız öğrencinin 3 farklı ülkeye çalışma ziyaretinde bulunması planlandı. Bu çerçevede 3-16 Şubat 2013 tarihleri arasında Almanya’da Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında, 3-16 Mart 2013 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri alanında Çek Cumhuriyeti’nde, 24 Mart 2013 ve 6 Nisan 2013 tarihleri arasında Litvanya’da Grafik ve Fotoğraf alanında gerçekleştirildi. Ülkelere yapılan ziyaretlerin her birine 14 öğrenci 2 öğretmenin katılımı sağlandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme