• Haberler
  • Spor
  • Öğrencilere bilgilendirme yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Öğrencilere bilgilendirme yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi 'Merkezim Her Yerde' projesi devam ediyor. Proje kapsamında Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz ve Gençlik Lideri Özlem Göktaş tarafından Park Sağlık Koleji'nde gençlerle ile bir araya gelerek Bakanlık projeleri ve Gençlik Merkezi etkinlikleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.Ayrıca Karahisar Gençlik Merkezi Işıklar Anaokulu'ndaki miniklerle [&hellip]

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Karahisar Gençlik Merkezi “Merkezim Her Yerde” projesi devam ediyor. Proje kapsamında Karahisar Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz ve Gençlik Lideri Özlem Göktaş tarafından Park Sağlık Koleji’nde gençlerle ile bir araya gelerek Bakanlık projeleri ve Gençlik Merkezi etkinlikleri ile ilgili bilgilendirme yaptı.
Ayrıca Karahisar Gençlik Merkezi Işıklar Anaokulu’ndaki miniklerle bir araya geldi. Yine Gençlik Merkezi Müdürü Gökhan Gürbüz ve Gençlik lideri Özlem Göktaş miniklere hijyen eğitimi, yangın bilinci eğitimi, meslek tanıtımları palyaçoyla çocuk oyunları, faaliyetleri gerçekleştirdi.

Bakmadan Geçme