• Haberler
  • Gündem
  • “Öğrencilere ahlaki değerlerde kazandırılmalı” – Kocatepe Gazetesi

“Öğrencilere ahlaki değerlerde kazandırılmalı” – Kocatepe Gazetesi

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Kadınana İmam Hatip Ortaokulu ve Abdurrahim Mısri Ortaokulu’ndaki mesleki çalışma seminerini sürdüren öğretmenleri ziyaret ederek eğitim öğretim dönemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.Yalçın, Kadınana İmam Hatip Ortaokulu ziyaretinde Okul Müdürü Alaattin Yılmaz’dan 2018-2019 eğitim öğretim döneminin değerlendirilmesi, son sınıf öğrencilerine yapılacak tercih rehberliği, yeni dönem öğrenci kayıtlarında eşdeğer okullarla işbirliği [&hellip]

İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Kadınana İmam Hatip Ortaokulu ve Abdurrahim Mısri Ortaokulu’ndaki mesleki çalışma seminerini sürdüren öğretmenleri ziyaret ederek eğitim öğretim dönemi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Yalçın, Kadınana İmam Hatip Ortaokulu ziyaretinde Okul Müdürü Alaattin Yılmaz’dan 2018-2019 eğitim öğretim döneminin değerlendirilmesi, son sınıf öğrencilerine yapılacak tercih rehberliği, yeni dönem öğrenci kayıtlarında eşdeğer okullarla işbirliği konularında bilgiler alarak tavsiyelerde bulundu.
ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Öğretmenlerle özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yalçın, “Bakanlığımızca yapılan düzenlemelerle yeni eğitim öğretim çalışma takvimi modelinde tatil ve okul zamanlarının daha dengeli, verimli bir şekilde oturtulması hedefleniyor. Yapacağınız 11 haftalık yaz tatilinden dinlenmiş olarak dönmenizi önemsiyoruz. Yeni eğitim öğretim döneminde de öğrencilerimize akademik bilgilerin yanı sıra ahlaki değerlerimizin kazandırılmasına önem vereceğiz. Hepinize sağlıkla geçireceğiniz iyi tatiller diliyorum.” dedi.
Daha sonra Abdurrahim Mısri Ortaokulu’nu ziyaret eden Yalçın, öğretmenlerin mesleki çalışma seminerinde düzenledikleri akıl oyunları etkinliklerine katıldı. Okul idarecileri ve öğretmenlerden etkinlikler hakkında bilgiler alarak bazı oyunları öğretmenlerle oynayan Yalçın, öğretmenlere yıl süresince yürüttükleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ederek dinlenecekleri bir tatil süreci geçirmeleri temennisiyle ziyaretini sonlandırdı.

Bakmadan Geçme