• Haberler
  • Genel
  • Öğrencilerden Elibol’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Öğrencilerden Elibol’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konseyi üyeleri Belediye Başkanı İsmail Elibol'u makamında ziyaret etti FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDUSandıklı Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Koç, yönetim kurulu üyeleri Murat Akgül ve Seda Korkmaz gerçekleştirdikleri ziyarette üniversite öğrencilerin sorunlarını dile getirdi. Konsey Başkanı Ahmet Koç, kendilerinin konseye yeni seçilen öğrenciler olarak daha etkin [&hellip]

Öğrencilerden Elibol'a ziyaret

Afyon Kocatepe Üniversitesi Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konseyi üyeleri Belediye Başkanı İsmail Elibol’u makamında ziyaret etti

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU
Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konseyi Başkanı Ahmet Koç, yönetim kurulu üyeleri; Murat Akgül ve Seda Korkmaz gerçekleştirdikleri ziyarette üniversite öğrencilerin sorunlarını dile getirdi. Konsey Başkanı Ahmet Koç, kendilerinin konseye yeni seçilen öğrenciler olarak daha etkin bir şekilde görev yaparak, okuldaki öğrencilerin sorunlarını dile getirmeye, çözüm bulmaya ve değişik faaliyetlerle öğrenimlerine katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Ziyaret sonrası bilgi veren Ahmet Koç; “Öğrencilerin sorunlarını dile getirmek için Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Kendisi bizleri çok sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Öğrenci arkadaşlarımızın Sandıklı’da karşılaştıkları sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Kendisi bu konuda bizlere her zaman yardımcı olabileceğini söyledi. Biz üniversite öğrencileri adına ilçemizde devam eden ek bina inşaatının bir an önce tamamlanmasını istiyoruz. Belediye Başkanımız İsmail Elibol’a öğrenci sorunlarıyla ilgili olumlu eğiliminden ve çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.
ÖĞRENCİLERİN İKİNCİ MEMLEKETİ
Belediye Başkanı İsmail Elibol ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Üniversitedeki öğrencilerin sorunlarının kendileriyle paylaşılmasının önemli olduğunu söyleyen Elibol şöyle konuştu: “İlçemizde öğrenim gören tüm öğrencilerimizin ikinci memleketi Sandıklı’dır. Onlar bizim gönüllü turizm elçilerimiz. Üniversitede ki öğrencilerimizin ilçe ekonomisine hatırı sayılı katkıları var. Onlar bizim bacasız fabrikamız. Öğrenci arkadaşlarımızın sorunlarına çözüm bulmak da bizim görevimiz. İlçe olarak ilçemizde ki üniversitenin kıymetini bilmeli, öğrencilerimizi de kendi çocuklarımız, kardeşlerimiz olarak değerlendirmeliyiz. İlçemizde ki ek bina inşaatının tamamlanması için öncülük ederek 450 bin lira yardım topladık. Kaba inşaatının kalan bölümünü ise hayırsever işadamı hemşerimiz Murat Cem Turan tamamladı. Önceki valimiz Haluk İmga Yüksek Okulu ziyaretinde kaba inşaatını kendi imkanlarımızla tamamlamamızı, kalan işleri için valilik olarak her türlü desteği vereceği sözünü vermişti.”
HEDEF 4 YILLIK OKUL
Sandıklı Belediyesi’nin üzerine düşeni yaptığını ek binanın tamamlanıp biran önce faaliyete geçmesi için destek beklediklerini belirten Elibol sözlerine şöyle devam etti: “Basında duyduğumuz kadarıyla Bolvadin Meslek Yüksek Okulu inşaatı için Orman ve Su İşleri Bakanımız tarafından 800 bin lira ödenek gönderilmiş. İlçemizde ki iktidar partili arkadaşlarımızda umarım ilçemizde ki ek bina inşaatı için gerekli girişimlerde bulunurlar. Okul inşaatının bir an önce tamamlanması için ilçemizde ki bürokratlarla, siyasi parti temsilcileriyle, oda başkanlarıyla ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle ortak hareket etmeye her zaman hazırız. Ek binanın faaliyete geçmesi durumunda da rektörümüzden 4 yıllık yüksek okul sözü aldık. Bina faaliyete geçtiğinde açılacak yeni bölümlerle öğrenci sayımız artacak ve ilçe ekonomimiz önemli derecede bundan olumlu etkilenecektir. Ben tekrar işadamı hemşerimiz Murat Cem Turan’a, Yüksek Okul Müdürümüze ve Rektörümüze çok teşekkür ediyorum.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme