• Haberler
  • Genel
  • Öğrencilerden Başkan Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Öğrencilerden Başkan Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde öğrencileri makamında kabul etti Hüseyin Türkmen İlkokulu Müdürü Yıldıray Şark ve beraberindeki öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Çoban, öğrencilerle yakından ilgilendi.Öğrencilerin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban, eğitim hayatlarında başarılar diledi. Bir süre öğrencilerle sohbet eden [&hellip]

Öğrencilerden Başkan Çoban'a ziyaret

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde öğrencileri makamında kabul etti

Hüseyin Türkmen İlkokulu Müdürü Yıldıray Şark ve beraberindeki öğrencilerin gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Çoban, öğrencilerle yakından ilgilendi.
Öğrencilerin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik eden Başkan Burhanettin Çoban, eğitim hayatlarında başarılar diledi. Bir süre öğrencilerle sohbet eden Başkan Çoban hedefleri hakkında bilgi aldı.
Başarıyı maddi konularla izah etmenin zor olduğunu söyleyen Başkan Burhanettin Çoban, hedefe kitlenlemeleri halinde başaramayacakları hiçbir şeyin olmadığını söyledi.
Geleceğimizin teminatı gençlere tavsiyelerde bulunan Başkan Burhanettin Çoban “Sizler, bizim için çok değerli ve önemlisiniz. İnanıyorum ki; aileleriniz ve kıymetli öğretmenleriniz sayesinde elde edeceğiniz başarılarla vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetişeceksiniz” diye konuştu.
Hüseyin Türkmen İlkokulu Müdürü Yıldıray Şark ise Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın kendilerine gösterdiği misafirperverliğe teşekkür ederek eğitime yönelik gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı şükranlarını ifade etti. Başkan Çoban ziyaret anısına öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme